Vik säljare till butiken i Karlskrona

Vik säljare till butiken i Karlskrona

Som person är du positiv, ansvarstagande, entusiasmerande och med ett stort eget driv. Du gillar att arbeta mot uppsatta mål och har inga problem att arbeta självständigt.

Tjänsten är på ca 18 timmar/vecka med ersättning enligt gällande kollektivavtal med tillägg av företagets förmåner. Varaktighet 20 maj-1 sept.

Välkommen med din kortfattade ansökan samt foto till jobb@rabalder.se - glöm ej att ange i ämnesraden vilken tjänst och butik du söker till. Urval sker löpande så skynda dig in med din ansökan.
Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Hemsida http://www.rabalder.se
Sista ansökningsdag 26 apr (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rabalder är ett över 30 år gammalt svenskt varumärke som vänder sig till tjejer i alla åldrar som uppskattar sköna kläder med hög kvalité och många kombinationsmöjligheter.
Vi lägger stor vikt på val av material och färgkoordinering, just för att du som kund skall känna att du får något extra när du köper en Rabalder-produkt.

Vår ambition är att göra kläder som du kan känna dig avslappnad men ändå välklädd i. Mjuka och behagliga plagg i en harmonisk tidlös anda. Välj och vraka bland välmatchade färger i vackra mönster, klassiska ränder, ljuvt blommigt och en stor variation av enfärgade plagg att mixa därtill. Rabalders filosofi är enkel: Sköna kläder för sköna dagar!

Vi designar och producerar våra kollektioner i egen regi med produktion i Portugal, Grekland, Turkiet, Egypten, Kina och Indien.

Varumärket Rabalders koncept hittar du bara i våra egna butiker och i vår webshop.