Utvecklingsingenjör inom lyftanordningar och besiktning

Utvecklingsingenjör inom lyftanordningar och besiktning

Om Quant
Quant är världsledande inom industriellt underhåll. I närmare 30 år har vi förverkligat den fulla potentialen av underhåll för våra kunder. Från att inkludera god säkerhetspraxis och bygga rätt underhållskultur, till att optimera underhållskostnader och förbättra anläggningens prestanda – våra medarbetare gör skillnad! Vi brinner för underhåll och är stolta över att se att vi uppnår våra kunders mål på det mest professionella sättet.

Nordic Capital förvärvade ABB Full Service från ABB-koncernen i slutet av 2014, då hela verksamheten då flyttades över till det nya bolaget under namnet Quant. I dag har vi över 2500 medarbetare världen över.

Din roll som utvecklingsingenjör
inom lyftanordningar och besiktning

Som utvecklingsingenjör inom detta område kommer du att arbeta med utveckling, projektering, planering, koordinering och uppföljning av interna service- och besiktningsprocesser i enlighet med AFS 2003:6 gällande lyftanordningar för vår kund.
Du kommer även ansvara för att framtagning av regelbundna analyser och förväntas kunna bistå med teknisk områdeskunskap och input i utveckling av gällande serviceavtal.
  • Teknisk utbildning, exempelvis högskoleingenjör eller gymnasieutbildning med relevant erfarenhet från branschen
  • Stort tekniskt intresse och trivs med många kundkontakter
  • Erfarenhet inom processframtagning och -utveckling
  • Uppföljning och resultatredovisningar
  • B-körkort
  • Systemvana från underhållssystem och Excel
  • Erfarenhet av projektledning är meriterande
Vem trivs här?
För att trivas hos oss bör du vara en ansvarsfull och självgående person som gärna ser förbättringar och nya möjligheter. Du är noggrann och arbetar systematiskt, liksom ett föredöme när det gäller säkerhet. Din förmåga att kommunicera och presentera på svenska och engelska, i tal och skrift, är viktig.

Vad erbjuder vi?
Hos oss kommer du att arbeta i ett ungt bolag som skapar möjligheter tillsammans med våra kunder. Som anställd hos Quant kan vi erbjuda en rad förmåner i form av friskvård, upphandlade erbjudanden och unika försäkringar.

Ansökan
Ansök via www.quantservice.com och bifoga gärna ett personligt brev där du berättar varför du är rätt person för jobbet. Vi behandlar ansökningar löpande under ansökningstiden och ber dig därför skicka ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Kontaktperson Stefan Henriksson
Telefon +46 761072502
Email Mejla Stefan Henriksson
Område Karlskrona
Yrkesroll Data & IT, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 mars 2021 (21 dagar kvar)