Teknikintresserad Mekaniker

Teknikintresserad Mekaniker

Se hit! Vi är ett gäng duktiga mekaniker som behöver förstärkning av en nyfiken och serviceminded kollega. Vi jobbar tätt ihop med elektriker, automationstekniker och ingenjörer i underhålls- och investeringsprojekt.

Vilken spetskompetens har du inom industrin, och vill du jobba med förebyggande underhåll och förbättringar i en modern miljö med säkerheten i fokus?

Ort: Karlskrona, Sverige
Arbetstid/varaktighet/lön: Heltid, tillsvidare, fast månadslön
Rapporterar till: Underhållschef, Magnus Lönn

Din roll som underhållstekniker med inriktning mekanik
Rollen innebär att du arbetar med förebyggande och avhjälpande underhåll hos våra kunder genom regelbunden kontakt med operatörer och driftansvariga. Hos oss arbetar du i grunden dagtid men det ingår även ett eftermiddagsskift vid beredskap.

Vi sätter högt värde på följande erfarenheter:
  • Utbildning inom industri/verkstad/teknik
  • Kunskaper inom svets, hydraulik, pneumatik, el, förråd
  • Förbättringsarbete och rotorsaksanalyser
  • Automatiserade produktionsprocesser
  • Truck- och / eller traverskort
  • Datavana/kunskaper inom UH-systemet API är meriterande
Vem trivs här?
För att trivas hos oss bör du vara en självgående och nyfiken person som brinner för all form av mekanik och ser framgång med proaktivt förbättringsarbete. Du har en positiv attityd och är serviceinriktad med kunden i fokus, liksom ett föredöme när det gäller säkerhet. Din förmåga att kommunicera är viktig då vi har ett tätt samarbete med kund.

Vad erbjuder vi?
Hos oss kommer du att arbeta i ett nytt bolag som skapar utmaningar tillsammans med våra kunder. Som anställd hos Quant kan vi erbjuda en rad förmåner i form av friskvård, upphandlade erbjudanden och unika försäkringar.

Ansökan senast 30 april -2019
Din ansökan bestående av CV och personligt brev skickas till se-job@quantservice.com, Mailet märks med "Mekaniker Karlskrona".
Vi behandlar ansökningar löpande under ansökningstiden och ber dig därför skicka ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Kontaktperson Kundservice StepStoneBlocketJobb
Telefon 010-456 64 80
Område Karlskrona
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Quant är världsledande inom industriellt underhåll. I nästan 30 år har vi förverkligat den fulla potentialen av underhåll för våra kunder.
Från att inkludera god säkerhetspraxis och bygga rätt underhållskultur, till att optimera underhållskostnader och förbättra anläggningens prestanda – vårt folk gör skillnaden. Vi brinner för underhåll och är stolta över att se att vi uppnår våra kunders mål på det mest professionella sättet.

Quant i Karlskrona servar främst NKT HVC och ansvarar för förebyggande och avhjälpande underhåll på produktionsutrustningar.

Nordic Capital förvärvade ABB Full Service från ABB-koncernen i slutet av 2014, hela verksamheten då flyttades över till det nya bolaget under namnet Quant. I dag är vi närmare 3000 medarbetare i närmare 30 länder världen över