Projektledare

Kvalifikationer:
Byggprojektledare Karlskrona: Är du nyutexaminerad ser vi gärna att du har högskoleexamen eller civilingenjörsutbildning inom Bygg. Har du längre erfarenhet vill vi att du har gymnasieexamen och helst någon form av ingenjörsutbildning.

Vi eftersöker dig som gillar att finna lösningar på problem i en grupp och finner det naturligt att leda en grupp i sitt arbete med att färdigställa ett projekt. Vi värdesätter högt medarbetares engagemang och Projektbyggaren har därför en "verktygslåda" som ska uppmuntra detta engagemang.

Du bör ha goda grundkunskaper i de grundläggande Office-programmen (Word, Excel). Har du kunskaper inom kalkylering i datormiljö värdesätts detta.

Du ska ha mycket goda kunskaper i svenska inklusive byggteknisk svenska

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Placering Byggprojektledare: Karlskronakontoret- Stortorget 10, Karlskrona
Omfattning: Heltid
Tillträde: enligt överenskommelse men önskemålet är Augusti 2019.
Lön: Detta kommer att diskuteras vid en eventuell anställningsintervju. Då Projektbyggaren har en särskild lönemodell vill vi att Du läst igenom denna på vår hemsida:
https://www.projektbyggaren.se/medarbetare/arbeta-hos-oss/

Kontakt
Byggprojektledare: Mikael Wichlaj svarar på eventuella frågor om tjänsten främst på

mikael.wichlaj@projektbyggaren.se eller på tfn 0735-53 99 97.

Ansök senast: 2019-05-05
Skicka ansökan till: ansokan@projektbyggaren.se
Mer info
Kontaktperson Mikael
Email Mejla Mikael
Område Karlskrona
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.projektbyggaren.se/
Sista ansökningsdag 22 juni 2019 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

rojektbyggaren startade 1991 med visionen att utveckla byggprojekt från idé till nyckelfärdig byggnad. Idag finns denna vision kvar men den är utvecklad för dagens krav och behov från konsumenter av byggnader. Vi på Projektbyggaren anser att dagens byggbransch behöver moderniseras. De gamla rollerna som fastighetsägare, entreprenörer, konsulter och myndigheter blir i framtiden leverantörer av olika tjänster och kompetenser. Och tillsammans ska vi tillgodose konsumentens behov.

Vi utgår från våra fyra kontor inom sydöstra Sverige och prioriterar främst kunder och projekt inom vårt närområde. Då kunskap och kompetens är förtroendebyggande komponenter vill vi snabbt och personligt kunna tillhandahålla våra tjänster.