Vi söker en Administratör!

Vi söker en Administratör!

Har du tidigare erfarenhet av SAP? Är du serviceinriktad och duktig på administration? Då kan detta vara uppdraget för dig! Just nu söker vi dig som vill axla rollen som Administratör hos vår innovativa och globala kund i Olofström.

Uppdraget förväntas starta i början av januari för att pågå ca 1 år framåt. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag.

Om tjänsten

I rollen som Administratör kommer du att hantera och förbereda dokumentation. Du kommer att ta emot manuella order från kund och registrera i systemet SAP. Du kommer att tillhöra ett kundserviceteam men kommer även arbeta mycket självständigt.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära:
  • Hantera inkommande ordar och ändringar i systemen
  • Boka och skapa beställningar i SAP
  • Hantera kundtjänstärenden
  • Kontrollera att ordar är registrerade i systemen
  • Dokumentadministration
Vem är du?

Vi söker dig som har utbildning eller likvärdig erfarenhet kopplat till administration eller logistisk. Vi ser det som starkt meriterande om du har kunskap av SAP och CRM. Vidare ser vi gärna att du talar och skriver på både svenska och engelska. För denna tjänst ser vi även att du har B-körkort.

Som person är du en teamspelare och har en god samarbetsförmåga. Du har ett proaktivt arbetssätt där du identifierar problem och finner lösningar på dessa. Utöver detta ser vi även att du har en god kommunikativ förmåga och är serviceinriktad. Då du kommer arbeta mycket i Microsoft Office ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av det.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Kontaktperson Julia Femenias Krohn
Telefon 072-070 47 35
Område Karlskrona
Yrkesroll Hotell & Restaurang
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 17 dec 2019 (8 dagar kvar)