Vi söker Projektcontroller till Karlskrona!

Vi söker Projektcontroller till Karlskrona!

Är du driven och ambitiös med sinne för siffror och vill arbeta i en spännande och expansiv verksamhet? Just nu söker vi en Projektcontroller till kund i Karlskrona. Uppdraget förväntas starta omgående för att pågå under minst sex månader. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som Projektcontroller kommer du bland annat ansvara för budget, bokslut och ekonomiska uppföljningar samt bidra med stöd i arbetet i form av intern kontroll. Vidare kommer du hålla i ekonomiska frågor vid projektredovisningar inför styrgrupp och företagsledning liksom vid uppföljningsmöten med kund.

Placeringsort är Karlskrona, men arbete i Malmö kan förekomma.

Vem är du?

För att lyckas i rollen har du ett proaktivt, drivande och affärsmässigt arbetssätt. Du har en akademisk examen inom ekonomi och minst sex års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter samt erfarenhet från affärsmässiga förhandlingar och avtalsuppgörelser. Du är van att driva förbättringsarbete samt besitter hög integritet och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Du har goda kunskaper i Office-paketet, främst Excel och Powerpoint samt behärskar svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 26 juni (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.