Vår nästa stjärna inom kundservice?

Vår nästa stjärna inom kundservice?

Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som vill utvecklas inom kundservice och sälj tillsammans med vår kund i Karlskrona!

Med telefon och e-post kommer du att ha kontakt med vår kunds företagskunder och ge förstklassig service. Utbildning i kundvård, rutiner och system sker på plats.
Du kommer att arbeta i kontorslandskap med flera härliga kollegor runt omkring dig. Arbetstiderna är dagtid, måndag till fredag

Då försäljning ingår i arbetsuppgifterna så är även detta något som du behöver känna dig bekväm med.

Utbildning
Gymnasial utbildning.

Erfarenhet
Tidigare erfarenhet inom servicerelaterade yrken är meriterande. Har du även arbetat med försäljning och drivs av detta har du hamnat helt rätt.

Du ska vara flytande i tal och skrift såväl i Svenska som Engelska.

Personliga kvalifikationer
Vi tror att du är en driven person som tar jobbet seriöst. Du ska gilla sälj och vara orädd när det kommer till att prata i telefon.

Lön och anställningsvillkor
Enligt kollektivavtal

Ansökan
Ansök redan nu!

Startdatum
Mitten av augusti

Uppdragslängd
Heltid/tillsvidare
Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 juli (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.