Elektriker till Orkla

Elektriker till Orkla

Nu söker vi en elektriker till Orkla Foods Sverige AB i Fågelmara. Trivs du med teknisk problemlösning? Har du elbehörighet samt tidigare erfarenhet som industrimekaniker? Då har vi en spännande tjänst för dig!

Om tjänsten
Som elektriker kommer du främst att arbeta med el men även arbetsuppgifter inom industrimekanik kan förekomma. Det kan vara allt ifrån att byta och serva pumpar till installation av nya produktionsmaskiner samt programmering inom PLC. Du ansvarar för din arbetsinsats och att driva ditt eget arbete framåt. Tjänsten är förlagd på dagtid med start omgående.

Inom arbetsområdet kommer du kontinuerligt följa upp utfall, felsöka, analysera avvikelser samt utföra korrigerande åtgärder, förebyggande och avhjälpande underhåll. Du kommer utveckla och anpassa dagens produktionssystem till nya produkter eller förändrade produktionsförutsättningar.

Om dig
Vi söker dig som har elbehörighet, datavana samt ha viss erfarenhet som industrimekaniker sedan tidigare. Du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta. Meriterande är om du även har kunskaper att svetsa i rostfritt och erfarenhet av Siemens. Ett plus är om du har erfarenhet av programmering inom PLC. Det här är ett jobb för dig som tycker om att meka med diverse föremål och snabbt hittar lösningar på problem.

Vidare ser vi att du är driven, flexibel och har en vilja att utvecklas. Du är ödmjuk, trevlig, noggrann och en uthållig problemlösare.

Viktigt för tjänsten är:
  • Elbehörighet
  • Datorvana
  • Erfarenhet som industrimekaniker
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Orkla
Orkla Foods Sveriges anläggning i Fågelmara grundades under 1920-talet och är den största anläggningen för tomatketchup i Norden. De skulle faktiskt vilja påstå att Fågelmara är ett riktigt ketchupmecka!

I anläggningen arbetar cirka 70 personer med att se till att det alltid ska finnas ketchup, chilisås, salsa, tomatpuré, såser och dressingar på svenskarnas bord, i deras skafferier och kylskåp under varumärket Felix. Förutom deras egna produkter görs här också ketchup och dressing till deras systerbolag runt om i världen. Hela 30 000 ton tillagas här varje år.

Sedan 2016 är all elenergi på anläggningen förnyelsebar, något de är mycket stolta och glada för.

Om anställningen
Orkla har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco.
Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
  • Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
  • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
  • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
  • Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Hanna Ericsson via 073-684 77 53

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Elektriker, El, Mek, Industri, Orkla, Karlskrona, Fågelmara, Adecco, Blekinge
Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 22 nov (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.