Rekryteringskonsult

Rekryteringskonsult

Vi söker en Rekryteringskonsult till vårt kontor i Karlskrona. Vi bygger en ny organisation och under våren kommer vi flytta in i det nya World Trade Center.

Vi är ett framåtlutat gäng som tror på att vi blir mer produktiva ju roligare vi har tillsammans. Att stötta och pusha varandra ser vi som en självklarhet för att tillsammans nå framgång. Här får du chans att utvecklas och själv utforma din roll och ditt team för att tillsammans växa och uppnå våra mål. Eftersom vi befinner oss i en expansiv fas förutsätter rollen hög grad av flexibilitet och mobilitet. Förutom samarbetet med närmsta kollegorna har du också möjlighet att ta hjälp av alla erfarna kollegor runt om i landet.

Dina arbetsuppgifter

Som Rekryteringskonsult hos oss blir du en viktig del i vårt team där du självständigt driver ditt ansvarsområde och jobbar mot såväl personliga mål som verksamhetens övergripande målsättningar. Du blir vårt ansikte ut mot marknaden och bygger upp långsiktiga och förtroendefulla relationer med våra kunder. Genom dina erfarenheter och kunskaper kan du bistå kunden som rådgivare och agerar som en samarbetspartner snarare än en leverantör. Kundvård och nykundsbearbetning är självklara inslag i din arbetsvardag och du ansvarar för hela processen - från kundbesök, kravprofil och annonsutformning till intervjuer, personbedömning, referenser och slutligen anställning.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet från branschen antingen som rekryteringskonsult eller konsultchef. Du kan också ha erfarenhet som säljare inom tjänstesektorn. Du är lösningsorienterad och vet att det är i mötet med kund och kandidat som framgång sker!

För att trivas i denna roll är du förtroendeingivande, tycker om att träffa människor och knyta nya kontakter. Med fördel har du redan idag ett lokalt nätverk och är en flitig nätverksbyggare. Du har någon form av eftergymnasial utbildning och det är meriterande om du har erfarenhet av en roll med personalansvar. För att trivas hos oss på OnePartnerGroup är du strukturerad, effektiv och innovativ i såväl arbetssätt som synsätt. Som person är du trygg i dig själv, prestigelös och flexibel. Du är engagerad och trivs bäst i en dynamisk miljö där det är mycket att göra.

För mer information kontakta VD/Rekryteringskonsult Annika Lundberg 076 946 83 30, eller annika.lundberg@onepartnergroup.se. Skicka in din ansökan så snart som möjligt då det är löpande urval och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag den 31 januari 2021.
Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se