Interim Financial controller

Interim Financial controller

Nu söker vi en interim Financial controller som kan stötta kundens ekonomifunktion under en period.

Då bolaget är nystartat och under en förändringsresa behöver vi en interim Financial Controller som stöttar alla typer av ekonomirelaterade uppgifter.

Bolaget har 9 anställda och 2 konsulter och söker nu en interim Financial controller som kan stötta bolagets ekonomifunktion under en period.

Den löpande transaktionella ekonomihanteringen sköts av en outsourcingpartner så de huvudsakliga arbetsuppgifterna blir att ha koll på samtliga finansiella processer samt leveranserna i dessa. I samband med månadsbokslut behöver diverse bokningar göras. Det finns även ett behov av att sätta upp rutiner samt driva förbättringsarbete mot ekonomisystemet.

Arbesuppgifter:
  • Ansvarig för bolagets bokföring, avstämningar, reserveringar m.m.
  • Ansvarig för bokslut månadsvis, kvartalsvis och årligt
  • Ansvarig för bolagets interna finansiella processer och internkontroller
  • Delta i bolagsrapportering månadsvis, kvartalsvis och årligt
  • Regelbunden kommunikation med interna och externa outsourcingpartners
  • Ansvarig för bolagets ”skatter och avgifter”
  • Driva förbättringsprojekt inom finansområdet
Kompetens:

För att möta rollen som Financial controller tror vi att du har en kandidatexamen i ekonomi med inriktning företagsekonomi. Du bör ha minst 5 års erfarenhet av arbete med redovisning i ett mindre eller medelstort företag alternativt revisionsbyrå. Breda redovisningskunskaper såväl som kunskap om aktuella regelverk.

God vana från ekonomisystem

Noggrann, ansvarsfull, välorganiserad

Placeringsort helst Karlskrona alternativt Stockholm. Möjlighet finns att jobba remote/hemifrån någon dag i veckan.

Uppdragseriod 31/5-30/11

Vänligen skicka in din ansökan senast 220518 via www.onepartnergroup.se. Vi hanterar ansökningarna löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Angelica Persson 0708-15 02 61 angelica.persson@onepartnergroup.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se