Controller

Controller

Är du intresserad av ett utmanande uppdrag där du får möjlighet att påverka och utvecklas? Vi söker en Controller för ett uppdrag på 50% till en offentlig myndighet i Blekinge.

Om oss

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 50 orter i Sverige och har över 3000 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som controller arbetar du som verksamhetschefens högra hand och har ansvar och god kontroll över löpande ekonomi, bokslut, rekvireringar, intern och extern finansiell rapportering samt finansiella risker och möjligheter. I arbetsuppgifterna ingår också ekonomisk rapportering, ekonomistyrning, ekonomisk administration samt projektredovisning gentemot extern finansiär.

Din profil

För att vara aktuell för tjänsten är du utbildad civilekonom samt har flytande kunskaper i svenska i tal och skrift. Du har flerårig erfarenhet av ovan nämnda arbetsuppgifter inom en offentligt styrd verksamhet samt har arbetat med statligt finansierade projekt inom redovisning.

Vi ser att du är en tydlig kommunikatör med ett professionellt bemötande. Du är självgående som person men har en god samarbetsförmåga. Att vara analytisk och ha en god struktur är en förutsättning för att prestera i rollen.

Tjänstgöringsort: Karlskrona

Omfattning: 50% med en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet och vi ser gärna att du har F-skattsedel.

Startdatum: 3 januari 2022 och sträcker sig till slutet av 2022.

Sista ansökningsdag är den 1 december 2021. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Sanna Olsson på sanna.olsson@onepartnergroup.se eller 0733-948473.
Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Vikariat
Sista ansökningsdag 1 dec 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se