Montör eller Montageledare med inriktning mot belysning - Blekinge

Montör eller Montageledare med inriktning mot belysning - Blekinge

ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. Vi har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energisystem. ONE Nordic har idag ca 1 000 medarbetare i Sverige. Huvudkontoret ligger i Malmö.

Vi söker nu en montör eller montageledare med inriktning mot belysning med placering i Blekingeområdet.

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av underhållsåtgärder, felavhjälpning, seriebyten av ljuskällor, inspektioner, punktbyten av ljuskällor, armaturbyten, byten av rostskadade stolpar samt att åtgärda vandalisering, kabelfel och trafikskador på din belysningsanläggning. Förutom att självständigt planera och driva arbetet ser vi att du håller dig uppdaterad inom aktuella tekniker, metoder, material och regelverk.
Beroende på omfattning av ansvarsområde kan rollen utvecklas mot Montageledare. Ditt arbetsområde kommer vara inom Blekinge med omnejd.

Vem är du?

Du har en avslutad gymnasieutbildning med el-teknisk inriktning eller motsvarande och ett par års arbetslivserfarenhet inom service eller byggnation. Du har god kännedom om belysningsanläggningar, kunskap om elnätets uppbyggnad och kunskaper inom låg- och/eller högspänningsområdet också meriterande om kunskap och erfarenhet av rötskadebesiktning av trästolpar finns.
Beroende på bakgrund, kompetens och erfarenhet kan också rollen utvecklas mot montageledare.

Som person har du en stor initiativförmåga,, flexibel, är uthållig, ett stort ansvarskännande, är duktig på att planera ditt arbete och stimuleras av varierande och ansvarsfulla uppgifter. Du trivs bra med självständigt arbete, liksom du har en god samarbetsvilja när teaminsatser krävs. God service, stort säkerhetstänk och hög kvalitet är grunden i det arbete vi utför. Vi förutsätter att du gillar att lösa tekniska problem. Arbetet kräver att du har minst C-körkort samt att du talar och skriver svenska.

Vårt erbjudande

Var med och utveckla ONE Nordic! Vi är en koncern med lång tradition och gedigen erfarenhet. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. För att nå dit behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade. Vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats som ger sina medarbetare möjlighet att utvecklas och växa.
Vi erbjuder:
  • Stora utvecklingsmöjligheter inom företaget
  • Inspirerande och professionella kolleger inom ditt arbetsområde
  • Attraktiva medarbetarförmåner
  • Frihet under ansvar
  • Stimulerande arbetsmiljö
Stämmer ovanstående in på dig så tveka inte utan skicka in din ansökan idag! Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan och frågor
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta avdelningschef Kim Wilton på tel. 0767-208183

Varmt välkommen med din ansökan!

Facklig kontakt
Anders Kristiansson, tel. 0705-916 789 (SEF)
Mer info
Kontaktperson Kim Wilton
Telefon 0767-208183
Område Karlskrona
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.one-nordic.se/
Sista ansökningsdag 26 nov 2019 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ONE Nordic koncernen är Nordens ledande leverantör inom energitekniska tjänster, service och entreprenad. Koncernen hjälper energiproducenter, energidistributörer samt energianvändare såsom industrier, kommuner, fastighetsförvaltare och ägare av trafik- och belysningssystem att modernisera och optimera sina anläggningar. Koncernen ägs av Altor Fund III till 90, 5 procent och E.ON, 9,5 procent. ONE Nordic koncernen har cirka 1 100 medarbetare och omsätter 2,3 miljarder SEK. ONE Nordic koncernen är verksam i Sverige och Norge och huvudkontoret ligger i Malmö. Mer information finns på www.one-nordic.se.