Lärare Resursskolan Riggen Spjutsbygd

Lärare Resursskolan Riggen Spjutsbygd

Nu söker vi på Resursskolan Riggen i Spjutsbygd en lärare till grundskolans senare år för undervisning i MA, NO/teknik.
Även annan ämneskombination kan vara aktuellt.
Sök tjänsten senast 2021-06-13


Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.
Skolan Riggen är en mindre skola vackert belägen i Spjutsbyggd norr om Karlskrona.
Riggens skola är en liten resursskola med hög personaltäthet för elever i årskurs 7-9. Den vänder sig till elever som av olika anledningar har svårt att klara sig utan utökat stöd i både skolan och vardagen.
Skolan erbjuder en möjlighet för eleven att få en fullgod grundskoleutbildning och samtidigt växa som människa. Vi följer hela tiden upp elevens utveckling för att kunna planera studierna på bästa sätt. Vi hoppas att undervisningen på vår skola ska skapa nyfikenhet och intresse för olika ämnen samt skapa en positiv grundsyn på skolan. Elevens behov, starka sidor, intressen och drömmar bestämmer mycket av hur skoldagen ser ut.

Vi har en helhetssyn på eleven som innebär att de olika personalgrupperna samarbetar med varandra för att nå elevens uppsatta mål.

Din erfarenhet och kunskap

Vi söker dig som med stor lust och kunskap om pedagogik som får eleverna att växa och lära sig. Du är behörighet i matematik och minst två av de naturvetenskapliga ämnena.
Som person är du strukturerad, prestigelös flexibel och väl medveten om skolans uppdrag. Du arbetar med tydliggörande pedagogik och har ett lågaffektivt bemötande. Du har förmågan att se elevers olika behov och styrkor. Du ser möjligheter, har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor. Du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat. Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra.

Vi erbjuder

En arbetsplats med engagerade medarbetare, god gemenskap, stor möjlighet att påverka och närvarande ledare som deltar i det dagliga arbetet. Möjlighet att arbeta i små undervisningsgrupper med hög personaltäthet. Delar av undervisningen sker en till en.Våra medarbetare får kompetensutveckling via vår utbildningsenhet LÄRA. Vi har kollektivavtal genom friskoleavtalet med tjänstepension och erbjuder förmåner som friskvårds- och skobidrag. Vi tillämpar ferietjänst för våra lärare.

Vill du läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här.

Övrigt
Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag:2021-06-13

För mer information kontakta: Rektor Mats Lindau 0763-125752 mats.lindau@nytida.se

Facklig kontakt: Lärarförbundet tfn 0770-33 03 03

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen "Skicka ansökan" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande. Innan anställning ska du uppvisa ett aktuellt utdrag ur belastningsregistret.

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. www.nytida.se
Mer info
Kontaktperson Nytida AB
Telefon 08 578 700 00
Område Karlskrona
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 13 juni 2021 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Våra 8 500 medarbetare stärker individen i att leva ett självständigt liv. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. Läs mer på nytida.se