Resemontör

Resemontör

Om tjänsten
Som resemontör kommer du att arbeta på NKT som är ett expanderande industriföretag men anställningen är på Adecco. Ditt arbete omfattar montage/installation av landkablar, inklusive tillbehör, på NKT:s olika arbetsplatser runtom i Sverige och uppdraget beräknas pågå under 6-12 månader.

I din roll som resemontör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Skarvning samt terminering av kablar
  • Att montageanvisningar/ underlag följs, vilket innefattar allt från mindre montage till att tillsammans med NKT:s installationsingenjörer färdigställa kompletta installationer.
  • Slutgiltig kontroll av kabelsystem
Tjänsten som resemontör är ett konsultuppdrag med start i oktober och beräknas pågå i 6-12 månader.

Om dig
Vi söker dig som gärna har en grundutbildning samt erfarenhet inom elteknik. Meriterande är om du har erfarenhet av montage, svets eller fiberteknik. NKT kommer att utbilda dig inom hantverket och det är bra om du gillar att montera och är en praktisk problemlösare. En merit är om du har kabelvana och kabelförståelse.

Vidare ser vi att du är en flexibel person som kan jobba under press och är beredd att åka med korta varsel på ett uppdrag. Ditt arbete kräver engagemang, stor noggrannhet, teknisk fallenhet samt förmåga att arbeta såväl självständigt som i team.

Viktigt för tjänsten är:
  • Du har god datorvana då du förväntas kommunicera samt skicka in dina arbetstider, arbetsrapporter samt ev. tillbud, avvikelse via Internet
  • Du kan flytande svenska i både tal och skrift samt god engelska
  • B-Körkort
  • Arbetet kräver mycket resande och flexibilitet samt eventuellt skiftarbete
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om NKT
NKT är ett globalt företag med huvudkontor i Broendby, Danmark. Företaget har cirka 3500 anställda, 14 produktionsanläggningar i Europa samt försäljningskontor över hela världen. År 2016 realiserade NKT en omsättning på 1 miljard euro. NKT ägs av NKT A/S, noterat på Nasdaq Copenhagen.

Arbetskulturen i NKT har grundat sig på höga ambitioner, stark prestanda och stort engagemang. Vi har ett tydligt mål i vår strategi, att vara en arbetsplats där de mest kvalificerade medarbetarna i branschen väljer att göra karriär. För att stödja dessa strategiska mål erbjuder NKT sina medarbetare en miljö med kontinuerliga möjligheter till personlig utveckling i vardagen.

Läs mer om företaget: www.nkt.se

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Hanna Ericsson via hanna.ericsson@adecco.se alt. Adecco 010 - 173 73 00

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Resemontör, montör, montage, el, industri, NKT, Adecco, Karlskrona, Sverige, Blekinge
Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 29 okt 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.