Resemontör till NKT

Resemontör till NKT

Är du en flexibel resemontör? Vill du få möjlighet att arbeta utomlands? Då ska du söka tjänsten som resemontör till NKT!

Om tjänsten
Som resemontör kommer du att arbeta på NKT som är ett expanderande industriföretag. Ditt arbete omfattar montage/installation av sjö och landkablar, inklusive tillbehör, på NKT:s olika arbetsplatser runtom i världen. Du kommer att ingå i NKT:s montageavdelning med cirka 45 st. resemontörer inom deras installationsverksamhet.

I din roll som resemontör kommer dina huvudsakliga ansvarsområden innebära:
  • Skarvning samt terminering av kablar
  • Att montageanvisningar/ underlag följs, vilket innefattar allt från mindre montage till att tillsammans med NKT:s installationsingenjörer färdigställa kompletta installationer.
  • Slutgiltig kontroll av kabelsystem
Antalet resdagar per år varierar men de ligger normalt runt ca.200 st och längden på varje uppdrag kan variera från 1 vecka upp till 2 månader. Du kommer även behöva jobba offshore vilket ställer krav på din hälsa. Tjänsten kan även innebära beredskap.
Under de perioder du befinner dig i Karlskrona så arbetar du med underhåll av vår utrustning samt med planering och beredning av kommande arbeten eller stötta i produktions/utvecklingsverksamhet.

Om dig
Vi söker dig som gärna har en grundutbildning samt erfarenhet inom elteknik. Meriterande är om du har mångårig erfarenhet av montage, svets eller fiberteknik. NKT kommer att utbilda dig inom hantverket och det är bra om du gillar att "montera" och är en praktisk problemlösare. En merit är om du har kabelvana och kabelförståelse.

Vidare ser vi att du är en flexibel person som kan jobba under press och är beredd att åka med korta varsel på ett uppdrag. I utlandsarbetet ingår det också att möta andra kulturer och språk något som du behöver kunna hantera på ett bra sätt. Ditt arbete kräver engagemang, stor noggrannhet, teknisk fallenhet samt förmåga att arbeta såväl självständigt som i team.

Viktigt för tjänsten är:
  • Du har god datorvana då du förväntas kommunicera samt skicka in dina arbetstider, arbetsrapporter samt ev. tillbud, avvikelse via Internet
  • Du kan flytande engelska och svenska i både tal och skrift
  • Arbetet kräver mycket resande och flexibilitet
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om NKT
NKT är ett globalt företag med huvudkontor i Broendby, Danmark. Företaget har cirka 3500 anställda, 14 produktionsanläggningar i Europa samt försäljningskontor över hela världen. År 2016 realiserade NKT en omsättning på 1 miljard euro. NKT ägs av NKT A/S, noterat på Nasdaq Copenhagen.

Arbetskulturen i NKT har grundat sig på höga ambitioner, stark prestanda och stort engagemang. Vi har ett tydligt mål i vår strategi, att vara en arbetsplats där de mest kvalificerade medarbetarna i branschen väljer att göra karriär. För att stödja dessa strategiska mål erbjuder NKT sina medarbetare en miljö med kontinuerliga möjligheter till personlig utveckling i vardagen.

Läs mer om företaget: www.nkt.se

Om anställningen
NKT har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco.
Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
  • Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
  • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
  • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
  • Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Hanna Ericsson via Hanna.ericsson@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Montör, resor, utomlands, industri, elteknik, svets, fiber, NKT, Adecco, Blekinge
Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 10 juli 2019 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.