Sommarjobb på NKT Karlskrona

Sommarjobb på NKT Karlskrona

Är du teknikintresserad? Kanske läser du någon teknisk utbildning? Eller läser du något annat och vill testa att arbeta i en industriell miljö och ge dig själv nya erfarenheter? Vi söker maskinoperatörer till kabelproduktion samt montörer till högspänningslabbet.

Dina arbetsuppgifter

Som maskinoperatör arbetar du i produktionen med tillverkning av högspänningskabel. Arbetet innebär att du arbetar vid diverse maskiner med övervakning av processer, se till att produktionen flyter på och kvalitetskontroll.

Som montör på högspänningslabbet (rutinprovningen på högspänningslaboratoriet), kommer dina arbetsuppgifter bestå i bland annat provuppkopplingar, montage av kabeltillbehör, kvalitetssäkring av våra leveranskablar, elektriska mätningar av olika slag. Du får stort eget ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt. Självklart med hjälp av kollegor som du kommer att samarbeta med.

Din profil

Viktigt för tjänsterna är att Du:
  • Har fyllt 18 år
  • Har ett tekniskt intresse/utbildning
  • Har truckkort och traverskort
  • Har goda kunskaper i det svenska språket utifrån ett säkerhetsperspektiv
  • Trivs med att arbeta själv men är en del i ett arbetslag och tar gärna egna initiativ
  • Har god datorvana
Innan anställning kommer du göra drogtest samt bakgrundskontroll

Tjänsten innebär mestadels enskilt arbete men du arbetar nära dina kollegor. Som person är du ansvarstagande, kommunikativ och har lätt för att samarbeta med andra. Det är viktigt att du är nyfiken, noggrann och sprider en härlig energi till dina kollegor. Detta är ett sommarvikariat och det är flera tjänster som ska tillsättas.

Du kommer att vara anställd på Skill och arbetar som konsult på NKT. Arbetstiden är 5-skift och det är därför viktigt att du är flexibel och kan arbeta under varierande arbetstider (inklusive natt- och helgarbete).

Ansökningsförfarande

Du ansöker genom att logga in eller registrera CV och personligt brev på www.skill.se. Registrering i vår databas innebär ett enklare rekryteringsförfarande för dig och för oss. Observera att på grund av GDPR så tar vi ej emot ansökningar via e-post. Intervjuer och urval sker fortlöpande så skicka in din ansökan redan idag.

Kontaktpersoner
Maria Ericsson maria.ericson@skill.se
Alexander Galas alexander.galas@skill.se
Ann-Christin Andersson ann-christin.andersson@skill.se

Välkommen med din ansökan!

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 7 mars 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NKT är ett globalt företag med huvudkontor i Bröndby, Danmark. Företaget har cirka 3500 anställda, 14 produktionsanläggningar i Europa samt försäljningskontor över hela världen. År 2016 realiserade NKT en omsättning på 1 miljard euro. NKT ägs av NKT A/S, noterat på Nasdaq Copenhagen.

Arbetskulturen i NKT har grundat sig på höga ambitioner, stark prestanda och stort engagemang. Vi har ett tydligt mål i vår strategi, att vara en arbetsplats där de mest kvalificerade medarbetarna i branschen väljer att göra karriär. För att stödja dessa strategiska mål erbjuder NKT sina medarbetare en miljö med kontinuerliga möjligheter till personlig utveckling i vardagen.

Läs mer om företaget: www.nkt.se