NCC Building i Blekinge söker Arbetsledare

NCC Building i Blekinge söker Arbetsledare

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande samt förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror att man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort - att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.

Om rollen
Vi söker dig som vill jobba som arbetsledare i Blekinge med omnejd. Som arbetsledare har du ett självständigt och omväxlande arbete med stort eget ansvar. I samarbete med platschefen planerar och leder du projekten framåt, följer upp tidplaner, fördelar resurser och ser till att vi håller vad vi lovar. Du beställer material och styr resurseffektivt, bland annat genom att samordna yrkesarbetarnas och underentreprenörernas arbeten. Vi på NCC har bra verktyg och arbetssätt som stödjer dig i ditt arbete. Du fungerar även som en viktig förebild när det gäller arbetet inom miljö, kvalitet och arbetsmiljö.

Dina erfarenheter och egenskaper
Vi ser att du har byggteknisk utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Utöver det tror vi att du har erfarenhet av branschen, gärna från arbetsledande roller eller annan närliggande tjänst inom produktion.
Det är viktigt att du är ansvarsfull och ordningsam och har en positiv inställning och ett stort engagemang. Att du kan samarbeta väl med alla inblandade i projektet och värdesätter en god arbetsmiljö ser vi som självklart.

Vad vi erbjuder
Vi blir aldrig bättre än våra medarbetare, och på NCC tror vi på att varje individ vill och kan göra sitt bästa när förutsättningarna för det finns. En karriär hos oss innebär frihet och ansvar i kombination, och vi vill se dig utvecklas hos oss. Det finns goda möjligheter att forma din egen karriär och prova på nya utmanande uppgifter. Utbildning och fortbildning är en självklar del av att arbeta hos oss, och vi ser att utbildning är ett viktigt komplement till den utveckling du får dagligen genom utmanande projekt.

Låter det här som något för dig?! Vill du veta mer?
Kontakta produktionschef Staffan Ekdahl 073-0660248

Urval sker löpande, så tveka inte att skicka in ditt CV så snart som möjligt, dock senast 25 november.
Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll Organisation & ledning, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 25 nov (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på 53 Mdr SEK och 17000 anställda 2016. Med Norden som hemmamarknad är NCC verksamt inom hela värdekedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion samt tillhandahåller beläggning och vägservice. NCC skapar framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö. Vår vision är förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna.