Ekonomiassitent & Administratör Milmedtek Karlskrona

Ekonomiassitent & Administratör Milmedtek Karlskrona

Älskar du att arbeta med ekonomi kombinerat med administrativa arbetsuppgifter och har ett brinnande kundintresse? Då skall du söka denna tjänst!

Milmedtek är en av Sveriges ledande leverantörer av förbrukningsvaror, autoklavsystem och labbutrustning. Vi tar nu nästa steg i vår föryngringsprocess och satsning framåt genom att anställa en kombinerad ekonomiassistent och administratör till vårt team.

Vi söker dig som vill vara med och ta Milmedtek till nästa nivå. För att klara det behöver vi medarbetare som vill vara med och bidra med sina kunskaper och med sitt engagemang. Milmedtek handlar om människor, människor som trivs i sin roll och som vill göra det där lilla extra. Vi tror att det är den inställningen som får kunden att komma tillbaka till oss gång efter gång.

Vi erbjuder

Vi har sedan starten 1997 alltid haft kunden i fokus och levererat produkter i världsklass på den svenska och nordiska marknaden inom Diagnostik, autoklavering och labb.

Hos oss säljer du inte bara produkter, du erbjuder också våra kunder effektiva servicelösningar och tjänster som skapar värde i deras processer.

Om rollen

Vi söker dig som vill kombinera arbetsdagen med ekonomisk administration varvat med praktiskt arbete. Våra kunder är privata labb, industrier och regioner.

Hos oss blir du en del av vårt team med inriktning på daglig bokföring, fakturahantering, rapporter till myndigheter och praktiskt arbete. För kunden är vi som bäst då vi samarbetar. Med vårt stora sortiment får du chans att arbeta med kunniga kollegor inom fler segment och roller.

Om dig

Vi söker dig som är öppen, ansvarfull, lösningsorienterad och som gillar att jobba mot uppsatta mål i ett mindre företag. För att ge våra kunder bra service är det viktigt att du gillar att samarbeta. Vi arbetar tillsammans på Milmedtek för att göra det så enkelt som möjligt för våra kunder.

Ditt engagemang, inställning och kompetens ska bidra till vårt kundlöfte – Skräddarsydd labb och industriteknik, från applikation till funktion. Din bakgrund kan variera men meriterande är om du har jobbat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Meriterande är högskoleutbildning inom ekonomi.

Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper och engagemang. Intresse och nyfikenhet är exempel på egenskaper som vi uppskattar.

Utbildning inom ekonomi på högskolenivå är meriterande.

Språk: Svenska och Engelska i tal och skrift.

Placering: Karlskrona.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Tobias Sundblad via rekrytering@milmedtek.se

Ansökan

Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande.

Vi kommer att göra urval och intervjuer löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan slutdatumet.

Välkommen med din ansökan via mail där vi gärna vill ha CV och Personligt brev.

Tillträde: enligt överenskommelse.
Mer info
Kontaktperson Tobias Sundblad
Email Mejla Tobias Sundblad
Område Karlskrona
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://milmedtek.se
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (14 dagar kvar)