Tekniker inom samband till försvarsindustrin

Tekniker inom samband till försvarsindustrin

Military Work söker sambandstekniker

Vem är du?

Du vill göra skillnad och delar vår vision att stärka Försvarsmaktens operativa förmåga. Du motiveras av möjligheten att delta i utbyggnaden av Military Works försvarsindustriella affärsområde och finner det särskilt intressant att arbeta med andra personer som har militär bakgrund - inte endast för den formella kompetensen utan även för kamratskapet och lagandan. Du är stolt över din militära bakgrund och har din soldat- eller officersidentitet intakt, oavsett i vilken omfattning du tjänstgjort. Din tjänstgöring har stärkt dig och du är väl medveten om dina egna gränser och förtjänster.

Tänkbara bakgrunder:
  • Reservofficer inom samband/tele/radio
  • Fd teknisk yrkesofficer med erfarenhet inom samband/tele/radio
  • Hemvärnssoldat-/officer med stark teleteknisk profil
  • Genomförd värnplikt och eftergymnasial utbildning inom samband/tele/radio
  • Fd GSS/K (gärna nuvarande GSS/T) inom samband/tele/radio
"Lagandan och drivet i Military Work´s arbetsgrupper är unikt och mycket stimulerande. Vi levererar och gör skillnad varje dag. Det märks att företaget drivs av officerare och soldater och att vi alla delar samma inställning till varandra och uppgiften."
- Per Malmström
UAS-konsult, Military Work Consultancy

Vad är uppgiften?

Du kommer att arbeta med konfigurering, felsökning och vidmakthållande av teleteknisk utrustning. Goda möjligheter till vidareutveckling inom försvarsindustrin. Mer detaljerad information delges av sekretesskäl inte förrän längre fram i processen. Känner du igen dig i "Tänkbara bakgrunder"? Sök nu!
Mer info
Kontaktperson Elias Mibesjö
Telefon 0736255710
Område Karlskrona
Yrkesroll Säkerhet & Skydd, Militär
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://militarywork.se/
Sista ansökningsdag 30 juni 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Military Work arbetar med rekrytering och uthyrning av personal och erbjuder individer med militär erfarenhet nya möjligheter inom det civila arbetslivet. Genom lång erfarenhet och vårt nätverk erbjuder vi pålitliga, kunniga och drivna medarbetare med hög arbetskapacitet. Vi vänder oss till arbetsgivare som ser fördelen med att kort- eller långsiktigt engagera en professionell partner för att hitta rätt personal.