Mätningsingenjör

Mätningsingenjör

Nu söker vi dig som vill arbeta som Mätningsingenjör hos oss och bli en del av vår arbetsgrupp i Karlskrona eller Ronneby!

Mätningsingenjör på Metria
Vi arbetar främst mot den kommunala- och infrastruktursektorn, där vi utför kommunal MBK och tar fram projekteringsunderlag till våra beställare. Vidare arbetar vi med produktionsmätning mot såväl infrastruktur- och byggsektorn och tillsammans med våra planarkitekter arbetar vi med hela samhällsbyggnadsprocessen. Vi arbetar med moderna Trimbleinstrument och i regionen finns också ett Smartplane, då vi börjat göra UAS-arbeten för kartering och volymberäkningar. Vi är en del av Metrias region "Syd" som utöver Karlskrona och Ronneby även har kontor i Emmaboda, Kalmar och Kristianstad.

Arbetet innebär både inmätning och utsättningar i fält samt förberedelser och bearbetning av inmätningar och leveranser som utförs inne på kontoret. Resor till andra delar av Sverige kan förekomma vid projekt i samarbete med andra regioner på Metria.

Som mätningsingenjör hos oss behöver du tycka om att arbeta konsultativt och självständigt men samtidigt uppskatta att samarbeta och verka för en god sammanhållning i gruppen. På Metria finns goda utvecklingsmöjligheter och möjlighet till specialisering.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad kart- eller mätningsingenjör, lantmäteriingenjör eller har en annan likvärdig utbildning. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet som mätningsingenjör inom kommun och/eller infra/entreprenad och det är därför meriterande om du har arbetat Topocad och Geosecma för ArcGIS, men vi välkomnar även ansökan från dig som är nyexaminerad. Vidare har du B-körkort samt goda kunskaper i det svenska språket i såväl tal som skrift.

Som person är du flexibel och initiativtagande, för att kunna hantera och anpassa dig till de förändringar som ofta sker under arbetets gång. Vidare är du självgående och driver ansvarsfullt ditt arbete framåt. Du är lyhörd, kvalitetsmedveten och agerar serviceinriktat och affärsmässigt i kontakten med Metrias kunder och med dina kollegor.

Ansökningsprocessen
Metria söker engagerade och duktiga medarbetare som kan sitt område. Vi lägger stort fokus vid din personlighet och hur du med din erfarenhet och kunskap kan komplettera oss inom affärsområdet Plan & Mät. Sista ansökningsdag är 31 januari 2020. Tjänsten är tillsvidare och start sker enligt överenskommelse.

Kontakt
För mer information om tjänsten, kontakta rekryterande chef:

Jonas Rasmussen, telefon: 070-953 24 52

Fackliga representanter: Sveriges Ingenjörer, Henrik Bylund, telefon 010-121 81 17 Unionen, Per-Åke Jureskog, telefon 010-121 84 83

Vilka är vi på Metria?
På Metria är vi cirka 300 medarbetare som tillsammans kan allt om geografisk information. Vi har både bredden och djupet och vår spridning över landet gör att vi alltid är nära våra kunder. Genom att förädla, visualisera och paketera den data som är viktig för våra kunder, hjälper vi dem att ta fram beslutsunderlag som gör deras affär mer effektiv och stabil. Det är vårt sätt att bidra till ett hållbart samhälle.

Vår ambition är att våra värdeord mod, respekt och nyfikenhet ska vara vägledande i vårt arbete och att vi tillsammans skapar förutsättningar för en arbetsplats där vi är affärsmässiga och innovativa.

Vill du vara med på vår resa?
Mer info
Kontaktperson Jonas Rasmussen
Telefon 070-953 24 52
Område Karlskrona
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://metria.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)