Kunnig fordonstekniker sökes omgående till Karlskrona

Kunnig fordonstekniker sökes omgående till Karlskrona

Du är praktiskt lagd och har ett brinnande intresse för bilar och teknik. Du är engagerad och drivs av att hela tiden utvecklas och hålla dig uppdaterad inom den senaste tekniken.

Du är en ansvarstagande, erfaren och duktig fordonstekniker med ett genuint bilintresse och med ambition att utveckla både dig själv och din arbetsplats. Du värdesätter ett gott samarbete kollegor emellan.

Arbetsuppgiften innefattar felsökning, service, reparationer av personbilar av de flesta bilmärken.Om företaget


Firman är en väletablerad bilverkstad som är mer känt som Automek. Vi är att sammansvetsat gäng som nu söker efter en medarbetare till.

Som person är du självgående och arbetar strukturerat och effektivt.

Du har:
  • Gymnasial utbildning inom fordonsteknik
  • God datorvana
  • Minst B körkort
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
  • Minst 2 års erfarenhet av arbete som bilmekaniker/servicetekniker
Vi tillämpar sex månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning samt individuell lönesättning. Urval och intervjuer sker löpande.

Personlighet är viktigt för oss! Därför ber vi alla som söker jobb hos oss att svara på ett kort personlighetstest. Det ger oss möjlighet att få en mer objektiv bild av dig som person och kommer att användas som en del av beslutsunderlaget i urvalet. Länken till testet skickas ut i ett separat mail dagen efter att du skickat in din ansökan och vi vill be dig svara på testet så snart du kan.

Personuppgiftshantering

Promeister Solutions AB org. nr. 559034-6929 är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter i samband med denna rekrytering. Läs vår policy om hur vi behandlar dina personuppgifter: https://www.mekonomen.com/site/uploads/2018/07/Integritetspolicy-rekrytering.pdf
Mer info
Kontaktperson Martin Borg
Telefon 0455-824 24
Område Karlskrona
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 juni 2021 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mekonomen gör billivet enklare genom att erbjuda ett brett och lättillgängligt utbud av prisvärda, innovativa lösningar och produkter för konsumenter och företag. Vi är Nordens ledande bildelskedja med egen grossistverksamhet, butiker och verkstäder. Genom rikstäckande butiks- och verkstadsnät har Mekonomen den bästa tillgängligheten i branschen under varumärkena Mekonomen Bilverkstad och MekoPartner. Vårt kundlöfte är Ett enkare billiv som grundar sig i våra värderingar; kundorientering, flexibilitet, kompetens, ansvar och affärsmässighet.