Vi söker mekaniker till Dynapac i Karlskrona

Vi söker mekaniker till Dynapac i Karlskrona

Vilka är vi?

Vill du bredda din kompetens? Vill du bli en del av vårt team? Vi på Lernia Bemanning arbetar alltid med våra anställda i fokus. Du får chansen att arbeta hos många attraktiva arbetsgivare där du utvecklas och får möjligheten att hitta ditt drömjobb. Din konsultchef finns där för dig och hjälper dig i din professionella utveckling. Hos oss får du marknadsmässig lön, kollektivavtal och försäkringar. Du ska kunna fokusera på ditt arbete, resten fixar vi.

Vi vill helt enkelt forma framtiden tillsammans med dig!

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med montering inom områdena mekanik, hydraulik och pneumatik. Du arbetar i team på en produktionslinje som tillverkar vältar. Arbetet är förlagt dagtid.

Formell kompetens

B-körkort
Traverskort
Arbetslivserfarenhet inom mekanik, hydraulik, pneumatik och /eller el.
Goda kunskaper i svenska språket

Truckkort samt kunskap i ritningsläsning är meriterande.

Din bakgrund

Du som söker har arbetslivserfarenhet som montör/mekaniker. Du har god teknisk kunskap och förståelse. Av säkerhetsskäl är det viktigt att du kan kommunicera väl i svenska språket.

Personliga egenskaper

Som person är du kvalitetsmedveten, noggrann och ansvarstagande. Vidare ser vi gärna att du har hög arbetsmoral, trivs med att arbeta i team och har ett genuint intresse för tillverkningsindustrin.

Vi på Lernia värdesätter också egenskaper som samarbetsförmåga, flexibilitet och hälsomedvetenhet då du som bemanningskonsult är vår ambassadör ute hos kund.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/heltid/Karlskrona

Tillträdesdag

Januari

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dynapac är ett svenskt verkstadsindustriföretag som tillverkar vägbyggnadsmaskiner som asfaltläggare, vältar och jordkompaktorer. Företagets huvudkontor ligger i Karlskrona och ingår sedan 2017 i Fayat Group.