Vi söker koordinator för felanmälan till Karlskronahem

Vi söker koordinator för felanmälan till Karlskronahem

Vill du ha ett fartfyllt arbete med mycket kundkontakt? Du får dessutom arbeta tillsammans med ett härligt gäng kollegor! Visst låter det kul? Nu söker vi en serviceinriktad administratör till Karlskronahem. Välkommen med din ansökan!

Vilka är vi?

Vill du bredda din kompetens? Vill du bli en del av vårt team? Vi på Lernia Bemanning arbetar alltid med våra anställda i fokus. Du får chansen att arbeta hos många attraktiva arbetsgivare där du utvecklas och får möjligheten att hitta ditt drömjobb. Din konsultchef finns där för dig och hjälper dig i din professionella utveckling. Hos oss får du marknadsmässig lön, kollektivavtal och försäkringar. Du ska kunna fokusera på ditt arbete, resten fixar vi.

Vi vill helt enkelt forma framtiden tillsammans med dig!

Om Karlskronahem

Karlskronahem är Karlskronas största bostadsbolag och äger och förvaltar cirka 3 700 hyresrätter. Bolaget ägs av Karlskrona kommun och i beståndet finns hyresrätter, nästan 400 studentbostäder, ett tiotal omsorgsboenden och ett mindre antal kommersiella lokaler. Sammanlagt äger Karlskronahem cirka 35 % av hyresrätterna i kommunen.

Vi finns på två kontor, ett på Trossö och ett på Kungsmarksplan. På Norra Smedjegatan 12 hittar du vår Bobutik/Kundservice.

Arbetsuppgifter

I rollen inom felanmälan arbetar du med en för Karlskronahem mycket viktig funktion. Felanmälan är navet i det viktiga arbetet med underhåll och service mot kund. Stora delar av din arbetsdag talar du i telefon och du arbetar samtidigt i flera olika miljöer på din digitala arena. Du kommer att arbeta med både interna fastighetsskötare, upphandlade externa entreprenörer samt förvaltningar inom kommunen.

Du ingår i ett team men behöver ta stort eget ansvar. Här hamnar du i en organisation som är mitt i en förbättringsfas, vilket innebär att din närmaste kollega kommer arbeta med många utvecklingsdelar av felanmälan, främst digitalisering.

Tjänsten är tidsbegränsad t.om 31/12-22 och det finns möjlighet till någon/några veckors semester i sommar.

Formell kompetens
  • 18 år fyllda
  • Körkort
  • God dator/systemvana
  • God svenska i såväl tal som skrift
Meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt kunskap om fastighetsbolag/fastighetsskötsel.

Vem är du?

I den här rollen kan man med enkelhet använda uttrycket "spindeln i nätet", för det är precis den du behöver vara. Du har stor kommunikativ förmåga och trivs med att arbeta i högt tempo. Strukturerad, ansvarstagande och serviceinriktad bör vara egenskaper som beskriver dig som person. Hög arbetsmoral och positiv inställning är en självklarhet för dig.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid /Karlskrona

Tillträdesdag

Snarast

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så skicka in din ansökan redan idag! Välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Linda Nilsson, linda.nilsson@lernia.se för frågor om tjänsten.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 5 juni 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.