Semestervikarier- Erfarna truckförare/lagerarbetare till Karlskrona och Ronneby

Semestervikarier- Erfarna truckförare/lagerarbetare till Karlskrona och Ronneby

Vilka är vi?

Vill du bredda din kompetens? Vill du bli en del av vårt team? Vi på Lernia Bemanning arbetar alltid med våra anställda i fokus. Du får chansen att arbeta hos många attraktiva arbetsgivare där du utvecklas och får möjligheten att hitta ditt drömjobb. Din konsultchef finns där för dig och hjälper dig i din professionella utveckling. Hos oss får du marknadsmässig lön, kollektivavtal och försäkringar. Du ska kunna fokusera på ditt arbete, resten fixar vi.

Vi vill helt enkelt forma framtiden tillsammans med dig!

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta som truckförare/lagerarbetare med att ta emot och skicka gods, pack och plock.

Formell kompetens
  • Truckkort med kompletta behörigheterna i A och B är ett krav. Ladda upp digital kopia på kortet redan när du söker, så ser vi din behörighet.
  • God datavana, gärna med handdator.
  • B-körkort.
  • Meriterande är kunskap i ritningsläsning.
  • Du ska kunna jobba under hela perioden Maj - Augusti.
Din bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba som truckförare/lagerarbetare. Du har troligtvis jobbat med handdator, pack och plock. Viktigt för oss är att du som söker har en god samarbetsförmåga och en stark vilja att alltid bidra med ditt bästa för att uppnå produktionens mål.

Personliga egenskaper

Du är en engagerad och motiverad truckförare/lagerarbetare som trivs med att arbeta fysiskt och alltid har viljan att leverera en god service! Du är snabblärd, ansvarsfull och självgående samt van att hugga i där det behövs. Vi på Lernia värdesätter också egenskaper som flexibilitet och kvalitetstänkande då du som konsult är vår ambassadör ute hos kund.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Karlskrona/Ronneby
Drog och CDT-test kommer genomföras innan anställning.

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Välkommen med din ansökan idag! Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta madeleine.sandberg@lernia.se

Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager, Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 12 juni 2022 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Har du erfarenhet av truckkörning och lagerarbete? Drivs du av att arbeta i ett högt tempo och leverera högklassig service? Då är det här ett jobb för dig! Vi på Lernia söker nu semestervikarier till våra kunder i Karlskrona med Ronneby med omnejd.