Operatör till kundföretag i Karlskrona

Operatör till kundföretag i Karlskrona

Jobba som Operatör via Lernia i Karlskrona

Är du en lösningsfokuserad, ansvarsfull och noggrann person som drivs av möjligheten att utvecklas och att bli en viktig medlem i teamet? Vill du vara med och bidra till våra kunders framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet? Då kan rollen som Operatör hos Lernia vara helt rätt för dig. Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du primärt att arbeta med kvalitetskontroll, maskinövervakning och maskinomställningar. Mer specifikt innebär det att du kommer att säkerställa att maskinerna når sin fulla kapacitet och minska produktionsavbrott och kontrollera tillflöden av material i maskinen. Utöver det kommer du även att hjälpa till i produktionen med diverse uppgifter, åtgärda olika störningar i produktionen och rapportera in eller reparera maskinerna när det behövs, ansvara för att ställa in , sköta och övervaka maskiner i den dagliga driften på avdelningen. Tjänsten är på heltid med 2-skift.

Är du rätt person för jobbet?

Det här jobbet passar dig som uppskattar en arbetsplats i ständig förändring mot det bättre. Vi söker efter ytterligare en engagerad, driven och flexibel kollega. Vi ser gärna att du har något års erfarenhet av maskinarbete, arbete inom produktion, har teknisk kunskap och god generell förståelse för kvalitetskontroll, maskinövervakning och maskinomställningar.

Formell kompetens
  • har relevant utbildning eller erfarenhet
  • har förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska
  • har ett stort teknikintresse
  • kan arbeta självständigt
  • har möjlighet att jobba i skift
  • har B-körkort
  • har truckkort och traverskort.
Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan redan idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Lernia men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Madeleine Sandberg via e-post: madeleine.sandberg@lernia.se. Sök tjänsten senast 2020-12-11.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 10 dec 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.