Nu söker vi operatörer till vår kund i Karlskrona!

Nu söker vi operatörer till vår kund i Karlskrona!

Jobba som Operatör via Lernia i Karlskrona

Är du en lösningsfokuserad, ansvarsfull och noggrann person som drivs av möjligheten att utvecklas och att bli en viktig medlem i teamet? Vill du vara med och bidra till våra kunders framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet? Då kan rollen som Operatör hos Lernia vara helt rätt för dig. Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du primärt att arbeta med kvalitetskontroll, maskinövervakning och maskinomställningar. Mer specifikt innebär det att du kommer att säkerställa att maskinerna når sin fulla kapacitet och minska produktionsavbrott och kontrollera tillflöden av material i maskinen. Utöver det kommer du även att hjälpa till i produktionen med diverse uppgifter, åtgärda olika störningar i produktionen och rapportera in eller reparera maskinerna när det behövs, ansvara för att ställa in, sköta och övervaka maskiner i den dagliga driften på avdelningen. Tjänsten är på heltid med 2-skift.

Är du rätt person för jobbet?

Det här jobbet passar dig som uppskattar en arbetsplats i ständig förändring mot det bättre. Vi söker efter ytterligare engagerade, drivna och flexibla medarbetare. Vi ser gärna att du har något års erfarenhet av maskinarbete, arbete inom produktion, har teknisk kunskap och god generell förståelse för kvalitetskontroll, maskinövervakning och maskinomställningar.

Formell kompetens
  • relevant utbildning eller erfarenhet
  • förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska
  • ett stort teknikintresse
  • kan arbeta självständigt
  • har möjlighet att jobba skift
  • B-körkort
  • Truckkort är meriterande
Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstid/heltid 100%/Karlskrona

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan redan idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Lernia men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Madeleine Sandberg via e-post: madeleine.sandberg@lernia.se.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 dec 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.