Nu söker vi en Reservdelsperson till vår kund i Karlskrona

Nu söker vi en Reservdelsperson till vår kund i Karlskrona

Arbetsuppgifter

Nu söker vi efter en reservdelsperson till en utav våra kunder i Karlskrona. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med reservdelar och vill ta nästa steg i din karriär? Då är det dig vi söker!

Rollen som reservdelsperson är bred och du kommer arbeta med bland annat:
  • Kundmottagning - direkt över disk men också via telefon och mail
  • Ta fram och lagerföra reservdelar
  • Administrera beställningar både internt och externt
Formell kompetens
  • Körkort och tillgång till bil
  • Du behärskar svenska i såväl tal som skrift
Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med reservdelar sedan tidigare. Du är en positiv och självgående person som brinner för att ge den bästa servicen. Du är noggrann, har en känsla för kvalitet och och har lätt för att samarbeta med andra.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/heltid/dagtid/Karlskrona.

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Frågor? Välkommen att kontakta ansvariga rekryterare malin.magnusson@lernia.se

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll Fordon, Reperatör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 7 juli 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Att jobba som bemanningskonsult på Lernia är både utvecklande och omväxlande. Vi på Lernia Bemanning arbetar alltid med våra anställda i fokus. Du får chansen att arbeta hos olika attraktiva arbetsgivare där du utvecklas och får möjligheten att hitta ditt drömjobb.

Hos oss får du marknadsmässig lön, kollektivavtal och försäkringar.
Välkommen att forma framtiden med oss!