Materialplanerare till Karlskrona

Materialplanerare till Karlskrona

Har du erfarenhet inom logistik och materialplanering? Vill du bidra med din kunskap och nyfikenhet på ett trivsamt företag inom tillverkningsindustrin i Karlskrona? Då kan den här tjänsten som materialplanerare vara något för dig!

Vilka är vi?
Vi på Lernia Bemanning arbetar alltid med våra anställda i fokus. Du får chansen att arbeta hos många attraktiva arbetsgivare där du utvecklas och får möjligheten att hitta ditt drömjobb. Din konsultchef finns där för dig och hjälper dig i din professionella utveckling. Hos oss får du marknadsmässig lön, kollektivavtal och försäkringar. Du ska kunna fokusera på ditt arbete, resten fixar vi.

Vi vill helt enkelt forma framtiden tillsammans med dig!

Arbetsuppgifter
Du ansvarar för avrop och planering för det dagliga interna och inkommande flödet av material från lager till produktion. I dina arbetsuppgifter ingår planering av materialbehov samt dagliga uppföljningar av beställt material. Du kommer att ha daglig kontakt med produktion samt interna och externa leverantörer via mail och telefon på svenska och engelska.

Profil
För att axla rollen som materialplanerare ser vi att du har en relevant utbildning inom området. Har du något eller några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom logistik, främst materialförsörjning och leveransbevakning inom tillverkningsindustrin är det meriterande.

För att trivas bör du vara självgående och initiativtagande samt ha en stark drivkraft för att uppnå satta mål. Du behöver vara noggrann och ha förmåga att fokusera på detaljer. Arbetet ställer krav på ett högt tempo, att du är serviceinriktad och har en god samarbetsförmåga.

Formell kompetens
Mycket god datavana, med tyngdpunkt på excel, samt erfarenhet av arbete i affärssystem. Vana av SAP är meriterande.
Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift.
B-körkort

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstid/Heltid 100%/Karlskrona.

Tillträdesdag
Omgående, enligt överenskommelse.

Ansökan
Passar du in på ovanstående profil så tveka inte att ansöka redan idag! Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst. Vi hanterar ansökningarna löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Carina Turesson, carina.turesson@lernia.se.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 24 jan 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Lernia Bemanning söker nu materialplanerare till ett spännande uppdrag via inhyrning hos kund i Karlskrona.