Projektledare El, Karlskrona

Projektledare El, Karlskrona

Vi söker projektledare inom elinstallationer i Karlskrona. Vill du bli vår nya medarbetare till vårt härliga gäng? Som projektledare hos Lampans Elinstallationer driver du projekt inom el- och teleinstallation, du blir en viktig person och får en roll med utvecklande arbetsuppgifter.

Arbetsuppgifter
Du kommer att ha ett övergripande ansvar för projektets tidplan, budget och resultat. Arbetar nära kunden, externa leverantörer och vår egen personal. Delaktig i kalkylering som ligger till grund för offerter och kommande projekt.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter inom el och projektledning

Som person är du driven, målinriktad och har en god förmåga att skapa goda relationer och affärer. Strukturerad, serviceinriktad, flexibel och självgående är några egenskaper som är utmärkande för din person.

Är du utbildad civilingenjör/högskoleingenjör inom el eller motsvarande kompetens är meriterande.

Lampans El
Lampans Elinstallationer AB är ett gammalt Karlskronaföretag som sedan 2006 är ett dotterföretag till Fredrik Jönsson Förvaltning AB. I koncernen ingår även El-installationer i Karlshamn AB samt El-installationer Åhus. Vi är ett lokalt elinstallationsföretag som arbetar med såväl service som projekt. Här finns det goda utvecklingsmöjligheter på en spännande marknad.

Ansökan
Har du några frågor är du välkommen att kontakta Niclas Jonasson på 0733-585419 alt. niclas.jonasson@lampansel.se. Tjänsten kan tillsättas tidigare då intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdagen är 2020-11-30.

Samtal från bemannings-och rekryteringsföretag undanbedes.
Mer info
Kontaktperson Niclas Jonasson
Telefon 0733585419
Område Karlskrona
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.lampansel.se
Sista ansökningsdag 28 nov 2020 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lampans Elinstallationer AB är ett gammalt Karlskronaföretag som sedan 2006 är ett dotterföretag till Fredrik Jönsson Förvaltning AB. I koncernen ingår även Elinstallationer i Karlshamn AB, Lampans Fastighets AB samt FJ Företagshotell AB.

Vi är ett lokalt elinstallationsföretag som arbetar med såväl service som projekt.

Vi är medlemmar i EIO och certifierade enligt Kvalitetsledningssystemet SS-EN ISO 2009:2015, SS-EN ISO 14001:2015 och SIS-OHSAS 18001:2007 dvs både kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Läs mer om oss på www.lampansel.se