Teletekniker/Larm passage inbrott data

Teletekniker/Larm passage inbrott data

Vi söker Tele/Säkerhetstekniker

Vi har många nya spännande projekt på gång och söker efter nya medarbetare till vårt härliga gäng. Är du en av dem?

För oss är dina personliga egenskaper viktiga. För att vara framgångsrik och trivas i rollen behöver du vara ansvarstagande men även noggrann och pålitlig. Du är en person som trivs med att hjälpa människor och kan bemöta våra kunder på ett ödmjukt och professionellt sätt. Du är välkommen till ett flexibelt och roligt arbete i ett expanderande företag med unika kollegor, kunder och arbetsplatser. Vi söker dig som idag är larmtekniker/ teletekniker / larminstallatör / elektriker och det är meriterande med erfarenhet av installation och driftsättning av säkerhetssystem.

Krav

Svenskt medborgarskap, B-körkort och prickfritt belastningsregister är ett måste då våra uppdrag ofta är säkerhetsklassade.

Arbetsuppgifter

Du kommer vara en del i vårt team där det finns goda förutsättningar att forma din arbetsdag. Du kommer arbete med installationer, driftsättning på nya och befintliga anläggningar.

Din ansökan

Urvalsprocessen kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Skicka din ansökan till: Niclas Jonasson
Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT, Teknik & Ingenjör, Elektronik, Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.lampansel.se/
Sista ansökningsdag 3 sept 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Välkommen till Lampans Elinstallationer AB

Lampans Elinstallationer AB är ett Karlskronaföretag som sedan 2006 är ett dotterföretag till Fredrik Jönsson Förvaltning AB. I koncernen ingår även Elinstallationer i Karlshamn AB, Lampans Fastighets AB samt FJ Företagshotell AB.

Vi är ett lokalt elinstallationsföretag som arbetar med såväl service som projekt och larminstallationer.

Vi är medlemmar i EIO och certifierade enligt Kvalitetsledningssystemet ISO 9001, ISO 14001 och OHSAS 18001 dvs både kvalitet, miljö och arbetsmiljö.