Kvdpro söker säljare med F-skatt för uppdrag i Blekinge län

Kvdpro söker säljare med F-skatt för uppdrag i Blekinge län

Kvdpro.com är en av Nordens största marknadsplatser för att köpa eller sälja begagnade maskiner och tunga fordon. Varje vecka säljer vi lastbilar, entreprenadmaskiner, traktorer, truckar och mycket annat på nätauktion. Vi hjälper årligen tusentals köpare och säljare att göra trygga affärer inom det tunga segmentet. De som säljer via oss finns i Sverige men våra köpare finns över hela världen. Som oberoende part mellan köpare och säljare tar vi hand om alla stegen i en försäljning och ger en objektiv, professionell och verklighetsnära beskrivning av varje auktionsobjekt. Vi utför tester, fotograferar, värderar, marknadsför och auktionerar objektet. Budgivningen sker via datorn, mobilen eller surfplattan. Enkelt, smidigt och tryggt. Kvdpro.com är helt enkelt den lättaste vägen till tunga affärer.Kvdpro ingår tillsammans med Kvdbil, Bilpriser och SMART35 i KVD-koncernen.

I denna rekrytering söker vi dig som har F-skattsedel, då detta ej gäller anställning. Det gör inget om du har ett uppdrag till vid sidan om, så länge det inte är konkurrerande verksamhet. Vi önskar dock att du kan lägga minst 50% av din arbetstid på detta uppdrag.

SOM REGIONSÄLJARE...

...kommer du att stiga in i en roll där du som kundansvarig till stor del kommer att bearbeta nya kunder, men även befintliga, via besök och telefon. I din roll kommer du också att utföra dokumentationer av objekt, vilket innebär att du tillsammans med kund går igenom den för objektet specifika testmallen och dokumenterar ner fakta. Merparten av alla dokumentationer sker på plats hos kund.

Målgruppen du bearbetar är främst företag inom entreprenad, åkeri, transport, jordbruk & bygg/anläggning. Du ansvarar för att se till att få in objekt till försäljning och för att utveckla fina kundrelationer samt skapa informativa och korrekta dokumentationer.

Du samarbetar nära ett team bestående av regionsäljare, Key Account Mangagers, säljsupport samt försäljningschef.

VI SÖKER DIG SOM...

...har viljan och drivet! Försäljning är helt enkelt en naturlig del av dig. Du är beslutsam och framåt. Din ambitionsnivå är hög och när du ger dig i kast med något är det viktigt för dig att prestera så att det blir ett märkbart resultat.

Lastbilar och Entreprenadmaskiner har du varit intresserad av sedan barnsben och du har en personlighet som går hem hos alla våra kundkategorier, allt ifrån bonden med en traktor till det lite större bolaget inom entreprenad/åkeri. Du har lätt att prata för din sak, fånga andras uppmärksamhet, få dem att ta sig till dina synpunkter och styra upp en dialog. På ett smidigt och taktfullt sätt kommunicerar du med både eftertryck och säkerhet.

Du är van att planera ditt arbete och din tid på ett effektivt sätt. Dina dagar kommer att se olika ut och det är viktigt att du kan se förändring som något utvecklande och är orädd och öppen för att testa nya tillvägagångssätt. Du trivs som bäst när du befinner dig i en fartfylld miljö.

VI VILL ATT DU HAR ERFARENHET/KUNSKAP INOM:
  • Administration
  • Försäljning
  • Objektskunskap om entreprenad-/lantbruksmaskiner och/eller lastbilar
  • Kommunicera obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska
  • B-körkort och egen bil
VARFÖR KVDPRO?

På KVD förenas vi av våra gemensamma värderingar; Nytänkande, Omtänksamma, Drivande och Enkla. Vi hjälper varandra. Tillsammans är vi snabbare, starkare och bättre. Vi ser till vad som är bäst för våra kollegor och våra kunder. Vi strävar efter att vara lite bättre idag än vad vi var igår, men inte lika bra som imorgon! Alla på KVD är lika viktiga. Därför lyssnar vi på varandra och vet att en god idé är en god idé oavsett vem som levererar den.

ÖVRIGT

Du utgår från ditt hem, som ligger i Blekinge län.

Vårt huvudkontor ligger i Göteborg.

Detta uppdrag vänder sig till dig som idag har ett eget bolag och är registrerad för F-skatt.

Vi kommer att börja kalla till intervju i augusti när vi är tillbaka från semestern. Vi behandlar dock ansökningarna löpande så sök tjänsten redan idag

Vid frågor om tjänsten, kontakta försäljningschef Anna Lycke på anna.lycke@kvdpro.com

Välkommen med din ansökan på jobb.kvd.se
Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll Fordon, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://kvdpro.com
Sista ansökningsdag 31 aug 2021 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KVD är inne i en spännande tillväxtfas och vi söker ständigt nya medarbetare. Vi är idag 175 anställda och ser fram emot att bli många fler.