Besiktningsingenjör inom Tryck - Karlskrona

Besiktningsingenjör inom Tryck - Karlskrona

Vill du vara med och verka för ett tryggare och säkrare samhälle? Har du en teknisk utbildningsbakgrund och vill fortsätta utvecklas och göra världen bättre? Hos oss är arbetet variationsrikt och spännande. Du får arbeta självständigt och planera dina egna dagar. Vi är ca 750 kompetenta medarbetare som skapar Trust, Quality och Progress – Tillsammans!

Om jobbet
Vi vill bli fler och söker därför en driven besiktningsingenjör till Karlskrona med omnejd. I rollen kommer du opartiskt besikta och kontrollera olika typer av trycksatta anordningar såsom pannor, rörledningar och tryckkärl ute hos kund. Uppdragen kan innefatta både mindre objekt och hela anläggningar inom såväl större som mindre industrier. Tekniska utredningar samt arbete med riskbedömningar och annan dokumentation kan också förekomma som en del av dina arbetsuppgifter.
Arbetet innebär att du planerar och utför de flesta uppdrag på egen hand, men du har hela tiden ett starkt team i ryggen. Du skapar nya affärsmöjligheter och långsiktiga relationer. Tjänsten kräver därför social kompetens, stort eget ansvar, noggrannhet, tekniskt intresse och praktisk skicklighet. Våra kunder finns i regionen vilket innebär resor dagligen.

Vi söker dig som är/har
  • Teknisk gymnasieutbildning alternativt högskoleingenjör, sjöingenjör eller motsvarande
  • Processkännedom eller driftteknisk bakgrund inom energi, skogsindustri eller processindustri
  • Erfarenhet från arbete med tryckkärl, ångpannor, svets eller trycksatta anordningar
  • En vilja att leverera hög service och skapa mervärde för kunder
  • Behärskar svenska flytande i tal och skrift
  • B-körkort
Du har förmågan att självständigt planera och driva ditt eget arbete framåt. Du är en nyfiken och utåtriktad person med gott omdöme som snabbt vinner förtroende hos andra människor. Vidare är du lättlärd, ansvarsfull, kommunikativ, öppen och har lätt för att anpassa ditt arbete i olika typer av miljöer. Du är flexibel inför varierande arbetsbelastning och arbetstider. Ditt ödmjuka förhållningssätt, din drivkraft och din goda känsla för service kommer att vara uppskattade egenskaper på Kiwa Inspecta.

Din framtida arbetsgivare
Hos oss får du tryggheten av att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder även en mängd förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får även möjligheten att jobba i en verksamhet med etablerade rutiner, duktiga kollegor och en god stämning.

Det är meriterande om du är/har

Så här söker du
Ansök genom att klicka på "Sök den här tjänsten".

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. För frågor kontakta Helena Robertson, rekryterare 010-479 30 57. Vi kan ha begränsad möjlighet till återkoppling under semestermånaderna.

Vi ser fram emot din ansökan!
Inför den här rekryteringen har vi noga övervägt våra annonseringsvägar och vill därför undanbe oss kontakt med rekryterings- och annonsförsäljare.
Mer info
Kontaktperson Helena Robertson
Telefon 010-479 30 57
Område Karlskrona
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kiwa.se
Sista ansökningsdag 19 okt 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kiwa Inspecta är en internationell leverantör av tjänster inom besiktning, provning, certifiering, teknisk konsultation och utbildning. I Sverige är vi 750 medarbetare som arbetar på något av våra 26 lokalkontor, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vi är en del av den globala Kiwa-koncernen som har verksamhet i över 40 länder. Tillsammans arbetar vi för att skapa säkerhet, trygghet och hållbar utveckling för våra kunder världen över.