Filialchef Beijer Karlskrona

Filialchef Beijer Karlskrona

Är du en duktig och erfaren ledare som motiveras av operativ försäljning? Vill du vara med i ett spännande och utvecklande skede hos ett av Sveriges mest framgångsrika bygghandelsföretag? Läs mer nedan!

Vi söker nu filialchef till
Karlskrona. Som filialchef blir din huvudsakliga arbetsuppgift att, tillsammans med den lokala ledningsgruppen, målinriktat leda den dagliga verksamheten gällande försäljning, personal, marknadsföring och distribution - samt utveckla framtida möjligheter inom dessa områden. Du kommer att ha resultat- och budgetansvar. Rollen har ett stort operativt fokus och tillsammans med ett lag av säljare ska du skapa personliga och varaktiga relationer med både nya och befintliga kunder.

Dina
viktigaste uppdrag blir att,

Som
affärsansvarig:

Upprättande av budget för anläggningen, uppföljning av nyckeltal samt resultatmål, inkl förstå och utvärdera drivkrafterna bakom försäljning, marginal och kostnad
Driva och utveckla försäljningen inom både B2B och B2C
Aktivt arbeta för och införskaffa information om trender och tillväxtmarknader
Driva och leda lokal ledningsgrupp med målet att filialen lever upp till företagets uppsatta mål
Kontinuerligt se till att filialen är rätt bemannad och har rätt kompetens, inkl. se till att arbetsgruppen har en tydlig förståelse för sina prestationer
Genom samarbete med andra filialchefer bidra till regionens och företagets mål och utveckling.
Arbeta med lokala marknadsföringsaktiviteter
Stärk relationer med alla kunder och
säkerställ att kundlojalitet uppmärksammas

Som ledare:
Aktivt coacha, motivera och målsätta medarbetare till att utvecklas
Främja en kultur med återkoppling
Tydligt kommunicera strategin, inkl. förväntningar med regelbundna uppdateringar samt uppföljning
Ha en tydlig plan för förändring och involvera medarbetaren i dessa förändringar
Se till att du har de andra cheferna med dig på förändringsresan, låt dem ingå i processen
Dela goda exempel och stötta varandra
Ansvara för en hållbar utveckling av filialen
Verka för att Beijer Byggmaterial ska vara en attraktiv arbetsgivare

Vi söker dig som har erfarenhet och är intresserad av att göra affärer, se affärsmöjligheterna i varje situation och förstå vikten av att alltid ha kundfokus i verksamheten. Du har tidigare erfarenhet av att bygga ett professionellt nätverk och ha insikt i byggbranschen på nationell nivå. Ett krav är att du har erfarenhet av ledarskap och haft ansvar för budget och personal. Vi förutsätter att du har kunskap och erfarenhet från arbete inom bygghandel och har god IT kunskap (MS Office). Vi värdesätter ordning och reda, och det är viktigt att du är strukturerad i ditt arbetssätt.
Som person är du driftig, serviceinriktad och inte rädd för att ta i. Du bör trivas med att arbeta i en snabbrörlig miljö med högt i tak och ha en förmåga att skapa goda kundrelationer och en god gemenskap på filialen.

Beijer Byggmaterial erbjuder dig en utvecklande tjänst i ett mycket framgångsrikt företag som nu fortsätter sin offensiva satsning för framtiden. Vi vill vara det absolut bästa alternativet för våra kunder och du blir en viktig person i vår framgång. Du kommer att ingå i ett team där ditt bidrag är viktigt. Tjänsten är tillsvidareanställning med placering Karlskrona.

Urvalet
sker löpande så ansök redan idag!
Mer info
Kontaktperson Klara Eriksson
Telefon 075-241 21 57
Område Karlskrona
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Beijer Byggmaterial AB
Hemsida https://starkgroup.dk/
Sista ansökningsdag 31 jan (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 68 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter nästan 6 miljarder SEK och har ca 1400 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i Stark Group som är den största återförsäljaren och distributören av byggmaterial i Norden. Sedan april 2018 ägs koncernen Stark Group av Lone Stars Funds som är ett av världens största riskkapitalbolag och är baserade i Texas.