Butik- och lagerchef Beijer Karlskrona

Butik- och lagerchef Beijer Karlskrona

Beijer Karlskrona
söker nu en kombinerad butik/lagerchef som tillsammans med filial- & proffssäljchef ska driva filialen till fortsatt framgång. Beijer Karlskrona söker du dig som besitter ett affärsmässigt sinne och ett hjärta för god service & personalarbete. Brinner du för ledarskap och tror på att engagerad personal är vägen till framgång? Är du vår nya stjärna? Ansök då redan i dag!

Butik/lagerchef
på Beijer:

I den kombinerade rollen som Butiks- och lagerchef bär du ansvar för att leda den dagliga driften i butik samt lager. Du är en operativt figurerande ledare där du både driver försäljning via mötet med kunder och coachar dina medarbetare i butiken. Du har en förmåga att hugga i där det behövs. Tillsammans med din personal skapar ni goda relationer med våra kunder vilket lägger grunden för ett starkt team och en framgångsrik försäljning.

Du kommer att ha personalansvar för 14 (inkl. deltidsanställda under högsäsong) butiks-
& lagermedarbetare i filialen där daglig coachning, stöttning samt utvecklingssamtal ingår under ansvaret. Dina arbetstider är varierande vilket innefattar både morgon och kväll. Som butik- och lagerchef ingår du även i den lokala ledningsgruppen. Denna grupp består av Filialchef och Proffssäljchef och syftar till att tillsammans få filialen att växa och få medarbetare och kunder att trivas på anläggningen. Du ingår också i lokalt nätverk för butik- och lagerchefer. Du rapporterar till
Filialchefen.

Vi
söker dig:

Med dokumenterad erfarenhet ifrån att leda och driva butik/lager eller liknande verksamhet. Som person har du en förmåga att agera föredömligt och inspirerande med målet att driva ett framgångsrikt teamarbete i butiken. Vi ser också att du har erfarenhet av logistiskt ansvar sedan tidigare. Kunskap och erfarenhet från byggbranschen ses mycket meriterande.

För att passa i rollen tror vi att du är:
  • Självgående
  • Engagerad
  • ch driftig, du är villig att gå den extra milen för dina medarbetare & kunder
  • Strukturerad
  • ch noggrann, du är mån om att butiken ska vara attraktiv för kunder att besöka och för anställda att ha som arbetsplats
  • Affärsdriven
  • ch serviceminded, du tror på möjligheten till att alltid göra en bra affär och gör detta med en god service
Vi erbjuder dig:
En attraktiv roll och position i en
fartfylld och driftig filial med totalt 21 medarbetare. Beijer är en av
Sveriges största byggvaruhandlar med en stabil bakgrund och offensiv satsning på framtiden. Vi tror på lojalitet, innovation, driftighet & ambition kombinerat med en öppenhet för samarbete mellan såväl filialer, regionkontor och Beijers. Rollen är på heltid. Placeringsort Kalrskrona.

Har du
frågor om rollen eller processen är du välkommen att kontakta Denise Nilsson, rekryterare Beijer Byggmaterial, tfn 075- 241 21 49.
Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Butik, Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://starkgroup.dk/
Sista ansökningsdag 9 apr (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 68 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter nästan 6 miljarder SEK och har ca 1400 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i Stark Group som är den största återförsäljaren och distributören av byggmaterial i Norden. Sedan april 2018 ägs koncernen Stark Group av Lone Stars Funds som är ett av världens största riskkapitalbolag och är baserade i Texas.