Distriktschef Service, Karlskrona

Distriktschef Service, Karlskrona

Vill du arbeta i ett internationellt företag som är marknadsledande i sin bransch? Drivs du av att arbeta i en teknikintensiv omgivning med medarbetare och kunder i fokus? Nu söker KONE en Distriktschef till vår verksamhet med placering i Karlskrona.

VI SÖKER

Som Distriktschef innehar du personalansvar och arbetsleder dagligen servicetekniker som fokuserar på att ge förebyggande service på hissar, portar och dörrar.

Du brinner för att utveckla människor, att leda team och motiveras av ett stort eget ansvar. Du har resultat och budget ansvar och förväntas följa upp och analysera finansiella- och operativa nyckeltal som en del av detta.

I rollen kommer du att planera, styra och leda arbetet på fältet och se till att KONE uppfyller de serviceavtal gällande leverans- och kvalitetssäkring vi har mot slutkund. Din uppgift blir att coacha dina medarbetare, ansvara för deras kompetensutveckling samt för personalförsörjningen inom din grupp . Du har veckovis driftsmöten med kunder som du kontinuerligt arbetar för att utveckla och bibehålla.

KUNSKAP, UTBILDNING OCH ERFARENHET

För att lyckas i rollen behöver du ha:
  • Högskola / Universitets utbildning med ekonomisk eller teknisk profil alternativt annan utbildning i kombination med arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren ser som meriterande.
  • Tidigare ledarskapserfarenhet
  • Stor systemvana främst i MS Office. Har du erfarenhet av att arbeta i SAP eller Salesforce är det meriterande.
  • Mycket goda kunskaper i Svenska och Engelska i tal och skrift.
  • Körkort B
Vi kommer lägga mycket stort fokus på dina personliga egenskaper och söker en ledare med förmågan att driva ett resultatbaserat och innovativt ledarskap.

Du är en trygg, och coachande ledare som är en förebild för dina medarbetare. Du pekar ut riktningen åt ditt team och är mån om att bidra till att skapa en miljö där dina medarbetare får utrymme och stöd att växa i sin roller. Som Distriktschef är du lyhörd, kommunikativ och anpassar dig till ändrade förhållanden. Du tar initiativ till förändring och använder våra värdegrunder som ledstjärna i arbetet.

För att lyckas i rollen är du van att ha många olika kontaktytor, du är teknisk kunnig, öppen och pålitlig och skapar snabbt ett förtroende inom olika delar av organisationen. Resor i tjänsten förekommer.

SÅ ANSÖKER DU

Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2021-05-16. Har du frågor är du välkommen att kontakta: Sophie Tigerhielm Rezaei Rekryteringsspecialist på sophie.rezaei@kone.com

VI ERBJUDER

På KONE erbjuds du möjligheten att komma in i ett marknadsledande bolag som ligger i framkant. KONE leder utvecklingen i branschen och finns med på Forbes lista över de mest innovativa bolagen i världen. KONE är ett globalt bolag med en platt organisation som präglas av flexibilitet och öppenhet och det finns goda utvecklingsmöjligheter i bolaget, såväl inom den svenska organisationen och internationellt. Du erbjuds en rolig och utvecklande roll som präglas av frihet under ansvar och du får möjligheten att själv planera dina dagar. KONE har kollektivavtal, friskvårdsbidrag samt övriga förmåner samlade i en förmånsportal.

OM OSS

KONEs uppdrag är att göra det enkelt att förflytta sig i en urban miljö. KONE är ett av världens ledande företag inom hiss- och rulltrappsbranschen. Vi levererar hissar, rulltrappor, portar och automatiska dörrar, liksom lösningar för underhåll och modernisering som ger mervärde över byggnadens hela livscykel. Vi hjälper människor att förflytta sig tryggt och bekvämt i högre, smartare byggnader. Det vi kallar People Flow. 2019 omsatte KONE 10 miljarder euro och hade vid årets slut precis över 60 000 medarbetare. KONEs B-aktier är noterade på NASDAQ OMX Helsinki i Finland. Läs mer på www.kone.se
Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll HR & Personal, Personalchef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kone.se
Sista ansökningsdag 17 maj 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På KONE vill vi skapa en innovativ kultur som kännetecknas av samarbete och där varje individs bidrag verkligen räknas. Anställdas engagemang är viktigt för oss och vi uppmuntrar delaktighet och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en integrerad del av vår kultur samt i det dagliga arbetet. Vi följer etiska affärsmetoder och strävar efter att utveckla en kultur där samarbete, förtroende, goda prestationer och respekt för varandra värdesätts och belönas. Vi vill vara en utmärkt arbetsplats och är stolta över att kunna erbjuda ett utbud av upplevelser och möjligheter som hjälper dig att nå dina karriärs- och personliga mål samtidigt som du får möjlighet att leva ett hälsosamt och balanserat liv.