Administratör inriktning registratur och arkiv sökes!

Administratör inriktning registratur och arkiv sökes!

Arbetsuppgifter:

Uppdraget avser i arbete i myndighetens registratur och arkiv. Arbetet innebär i huvudsak registrering av ärenden/uppgifter i diariesystemet Platina. Utöver det ingår arbete med insortering i och kvalitetssäkring av arkivet. Du kommer att tillhöra den organisatoriska tillhörigheten för Service och informationshantering.

Vi söker dig

Som är kommunikativ, bra på att lösa problem samt som gillar att samarbeta med andra. Vidare är du handlingskraftig, organiserad och är bra på att prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt.

För att vara kvalificerad för detta uppdrag har du:
  • Gymnasium eller likvärdig utbildning
  • Väl dokumenterad erfarenhet av att arbeta med att diarieföra ärenden, lägga in uppgifter i digitala system, kunna göra utskick samt ordna och förteckna/kvalitetssäkra arkiv under de senaste tre åren.
  • Minst 1 års arbetslivserfarenhet från liknande arbete
  • Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
  • Kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl tal som skrift
Har du erfarenhet av arbete i arkiv i visual är meriterande.

Du erbjuds

Ett konsultuppdrag med omfattning 80-100% med preliminär start 2022-09-01 och pågå till och med 2022-12-31 med chans till förlängning. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Arbetet kommer ske på plats i Karlskrona. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta kandidatansvarig Elvira Björebäck på Elvira.Bjoreback@jurek.se

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om Jurek

Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.
Mer info
Kontaktperson Elvira Björebäck
Telefon 08-525 01 800
Område Karlskrona
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.