Fordonstekniker

Fordonstekniker

För oss på Holmgrens Bil är det viktigt att rätt person är på rätt plats. Din personlighet och attityd är därför avgörande för tjänsten. Som person är du positiv, målmedveten och ser möjligheter. Du bemöter alltid dina kunder och arbetskamrater på ett mycket professionellt sätt och tar ansvar för att bygga långsiktiga relationer.

"Vi bryr oss" är vår värdegrund och den genomsyrar allt vi gör på Holmgrens Bil. Den står för hur vi bemöter våra kunder och varandra. Våra ledstjärnor i vardagen är Glädje, Respekt, Ansvar och Sparsamhet.

Om tjänsten
Vi söker dig som idag är en etablerad fordonstekniker. Vår verkstad är en auktoriserad bilverkstad för våra märken BMW, Hyundai och Nissan. Du arbetar brett med våra märken men främst med inriktning mot Nissan.

Du har minst 3-4 års erfarenhet som fordonstekniker. Har du certifikat eller vidareutbildningar ses även det som meriterande likaså certifikat inom t.ex AC.

Dina kunskaper är goda inom diagnostik och felsökning. För tjänsten krävs mycket god datavana samt B-körkort.

Tjänsten är heltid tillsvidare med start om sex månaders provanställning.

Ansökan
Sista ansökningsdatum är 25 april 2021. För mer information kontakta platschef Sandra Hansson, 070-431 73 97Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 25 apr 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

År 1960 startade Sonny Holmgren en firma för bilförsäljning i en liten lokal i Jönköping. Det började med begagnade bilar men ganska snart blev det även nybilsförsäljning och serviceverkstad. Sedan dess har bolaget vuxit över åren och är idag ett av Sveriges största bilhandelsföretag med drygt 650 anställda. Holmgrens Bil finns på orterna Jönköping. Nässjö, Skövde, Vetlanda, Värnamo, Växjö, Borås. Helsingborg, Kalmar, Karlskrona, Vimmerby, Västervik, Linköping, Norrköping, Nyköping och Örebro.