Utbildare till Utbildningen Specialistundersköterska inriktning Palliativ vård

Utbildare till Utbildningen Specialistundersköterska inriktning Palliativ vård

Hermods Yrkeshögskola
Hermods grundades 1898 och är ett av Sveriges äldsta utbildningsföretag. Våra gymnasie- och vuxenutbildningar samt yrkeshögskolor hjälper årligen cirka 70 000 studerande och deltagare med utbildning och jobbmatchning. Hermods är en del av AcadeMedia, norra Europas största utbildningsföretag.

Vår yrkeshögskola i Karlskrona söker nu en utbildare till utbildningen Specialistundersköterska inom palliativ vård


Tjänstens innehåll i huvudsak

Utbildningen Specialistundersköterska inom palliativ vård är distansbaserad och drivs på halvfart. Den riktar sig till den som i dag arbetar som undersköterska, och som vill fördjupa sin kompetens inom palliativ vård för arbete inom regioner, kommuner och hos privata aktörer.

Utbildningen omfattar 210 yrkeshögskolepoäng, vilket motsvarar två års studier på halvfart. Upplägget med deltid och distans innebär att den studerande kan arbeta och studera samtidigt. Studieformen sker med hjälp av Microsoft Teams, där vi växlar mellan föreläsningar, självständigt arbete samt diskussions- och grupparbeten. Utbildningen innehåller även fysiska studieträffar på plats i Karlskrona, vid bland annat uppstart och avslut av kurser.

Hos oss möts du av ett stimulerande arbetsklimat. Du har tillsammans med utbildningsledaren ett helhetsansvar för din utbildning vilket i huvudsak innebär att du flexibelt, kreativt och självständigt planerar, genomför och kvalitetssäkrar utbildningen.

Arbetsuppgifter och formell kompetens
I dina arbetsuppgifter ingår det att planera, undervisa, coacha och handleda studerande. Det är viktigt att du har god pedagogisk och administrativ förmåga och för att trivas i rollen behöver du vara resultat- och samarbetsorienterad samt ha ett affärsmässigt tänk i det du gör. Vi ser ett lösningsorienterat fokus och samarbetsförmåga som värdefulla egenskaper för att du obehindrat ska kunna prioritera och fatta beslut.

Tidigare erfarenhet inom yrkeshögskolan och distansutbildning/e-learning är starkt meriterande, i syfte att snabbt kunna sätta sig in i arbetet och utforma undervisningen. Förmåga att strukturera och organisera kunskapsmassan i kurser och i den egna undervisningen är en annan merit som vi värderar högt.

Vi ser att du som söker har erfarenhet av att flexibelt driva och leverera utbildningsprojekt med dokumenterat goda resultat och/eller har lämplig utbildning inom vård och omsorg. Är du distriktssköterska, sjuksköterska eller specialistundersköterska med pedagogisk fallenhet ser vi det som starkt meriterande!

Naturligtvis delar du vår värdegrund: "Vi bryr oss om, vi är nyskapande och vi skapar resultat". Våra yrkesutbildningar har nära relation till det framtida arbetslivet, varför utbildningen utvecklas kontinuerligt och bedrivs i samverkan mellan arbetsliv och utbildningsanordnare.

Hermods strävar efter mångfald där våra medarbetares och studerandes olika bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar verksamheten.

Övrig information
Anställningsform: Tillsvidare med sex månaders provanställning
Tjänstgöringsgrad: 100%.
Placeringsort: Karlskrona
Tillträdesdag: 15 juni 2022 eller så snart som möjligt

Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Almega Utbildningsföretag/Tjänsteförbunden och fackförbunden Unionen/SI.

Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför din ansökan redan idag, dock senast den 15 juni! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sök tjänsten via länken nedan.

Frågor?
Hör gärna av dig med dina frågor till Alexandra Werelius via e-post alexandra.werelius@hermods.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 juni 2022 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hermods grundades 1898 och är ett av Sveriges äldsta utbildningsföretag. Våra gymnasie- och vuxenutbildningar samt yrkeshögskolor hjälper årligen cirka 70 000 studerande och deltagare med utbildning och jobbmatchning.

Hermods är en del av AcadeMedia, norra Europas största utbildningsföretag.