Teknisk skribent till konsultbolag!

Teknisk skribent till konsultbolag!

Är du i början av din karriär och en fena på engelska? Gillar att du att skriva och är tekniskt intresserad? Då kan detta vara jobbet för dig - Ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som teknisk skribent ansvarar du för att beskriva olika webbaserade mjukvaruprodukter på engelska. Arbetet sker till största del ute hos kundföretagen och du jobbar enligt agilt arbetssätt. Slutkunden (användaren) är främst olika telekomföretag.
  • Arbetet sker i XML-baserat verktyg som du får introduktion i av kundföretaget
  • Du Intervjuar personer i teamen (utvecklare) för att förstå produkten och vad som är relevant för användaren
  • Du kommer under en inledande period vara placerad hos en av företaagets globala kunder i Karlskrona.
Ute hos kund har du flera trevliga kollegor i samma roll som du. Det finns även en koordinator på plats som hjälper dig med introduktion och stöttar dig i det löpande arbetet.

Din profil

Som person är du vetgirig, strukturerad och pedagogisk. Du gillar att träffa nya människor och lockas av att jobba i en internationell miljö.

Skallkrav

Eftergymnasial utbildning på högskolenivå inom exempelvis beteendevetenskap, informatik eller IT
Mycket goda kunskaper i engelska, tal och skrift
Tekniskt intresse

Meriterande:
Kunskaper i svenska

Villkor

Start: omgående
Arbetstider: mån - fre 08-17 (flex)
Ort: Karlskrona
Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll Media, Kultur & Design
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 sept (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett större IT-konsultföretag, de växer snabbt och det går väldigt bra. Här får du chansen att arbeta på ett riktigt bra konsultbolag där du har stora chanser att utvecklas och lära dig mycket.

Mer information ges vid eventuell intervju.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.