Produktionstestutvecklare till stort företag Ronneby!

Produktionstestutvecklare till stort företag Ronneby!

Är du nyexad Elektroingenjör och redo för att satsa långsiktigt på elektronik och produktionstest? Hos vårt kundföretag erbjuds du ett utvecklande och varierande arbete där blir delaktig i hela processen och får chansen att se dina idéer bli till verklighet!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Produktionstestutvecklare kommer du arbeta med att ta fram och utveckla olika test och kontrollsystem. I rollen arbetar du både att utveckla maskinvara samt programvara för både utveckling och produktion. Arbetet som Produktionstestutvecklare innebär du tar fram olika teststrategier. I rollen ingår det även resor för att installera och support hos externa kunder.

Uppdragen som företaget jobbar med är av olika karaktär vilket erbjuder stor variation! Du kommer att ha eget ansvar och det finns god möjlighet att vidareutvecklas och lära dig mer inom elektronik. Tillsammans med dina kollegor arbetar ni mot uppsatta mål. Det är ofta korta projekt som kräver mycket fokus, engagemang och snabba beslut.

Rollen innefattar bland annat:
  • Utveckla test- och kontrollsystem
  • Verifiering och certifiering av utrustning
  • Validering av dokumentation och testsystem
Din profil

Skallkrav
  • Utbildning Elektronikingenjör
  • Kunskap av CAD
  • Svenska i tal och skrift
Som person tror vi att du är ödmjuk och nyfiken, då passar du bra in bland dina nya kollegor där ingen någonsin anses vara fullärd. Vidare är du driven, kommunikativ och trivs med ett högt arbetstempo och jobba i team mot uppsatta mål.

Villkor

Start: Augusti 2018
Placeringsort: Ronneby
Arbetstider: 08:00-17:00
Lön: Enligt överenskommelse
Mer info
Kontaktperson Joakim Borglin
Telefon 0761671483
Område Karlskrona
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 juni (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett globalt företag med över 200 000 anställda. De levererar lösningar inom elektronisk maskinvara, programvara och testutveckling. De fokuserar på tillverkning med liten volym/stor mix och deras kompetens innefattar design för tillverknings- och tekniktjänster, kretskortsmontering, lansering av nya produkter, kompletta produkter (box-build), beställningsbyggen samt beställningskonfigurationer. Allt efter slutkundens önskemål.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.