Junior projektledare inom konstruktion

Om jobbet

Är du utbildad inom konstruktion och vill jobba som projektledare? Hos vår kund får du möjlighet att utvecklas såväl personligt som professionellt. Urval sker löpande, ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Rollen som projektledare hos vår kund är varierande och utvecklande! Här ansvarar du för strukturering och fördelning av det vardagliga arbetet för pågående CAD-projekt. Med dig i spetsen sköter du och dina kollegor planering, korrigering, test och uppföljning. Du har också visst ansvar för budget samt information till verkställande montörer. Största del av arbetsdagen spenderas på kontoret men det kan också förekomma besök ute på fält. Du kommer att ha nära kontakt och samarbete med konstruktörer och underleverantörer. Som projektledare hos vår kund utgör du en del av en avdelning på 10 personer. Här får du möjlighet att sätta kreativa idéer i verklighet och chans öka företagets prestationsförmåga genom verkställande av de mest komplexa projekt! Arbetet kommer att innebära resor.

Din profil

Vi tror att du som söker är utbildad inom konstuktion och är redo att anta en roll som ledare. Då du som produktionsledare kommer att ansvara för att leda och fördela arbetet letar vi efter dig som trivs i en ledarroll och är trygg och närvarande i ditt ledarskap. Vi tror att du prestigelös, driven och flexibel. Vi ser gärna att du vågar tänka nytt samt att du har god förmåga att driva arbetet framåt.

Skallkrav
Civilingenjörsutbildning med relevant inriktning, tex industriell ekonomi eller maskin teknik
Engelska
B-körkort

Meriterande
Relevant arbetslivserfarenhet
Språk

Villkor

Start: Mitten av augusti
Placering Karlskrona

Urval sker löpande, ansök redan idag!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Fanny Trossö, 0722-83 29 06

Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 juli

Om företaget

Vår kund är världsledande leverantör inom sitt område. Här får du jobba i en dynamisk miljö och du erbjuds dessutom fantastiska utvecklingsmöjligheter!

Mer info om företaget ges vid eventuellt intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.