Junior VVS-ingenjör till ledande konsultföretag

Junior VVS-ingenjör till ledande konsultföretag

Är du pigg, driven och har en stor vilja att lära dig nytt? Vill du vara en del av ett team med stora utvecklingsmöjligheter ? Missa inte möjligheten att arbeta som VVS-ingenjör hos vår kund!

Dina arbetsuppgifter

Som VVS-Ingenjör hos vår kund kommer du att utgå från ett modernt och nyöppnat kontor i Karlskrona eller Karlshamn. Dina främsta arbetsuppgifter kommer att utföras i CAD där du kommer att konstruera inom VVS. Det kan vara transmissionsberäkningar, dimensionering eller flödesräkningar och du kommer att jobba med all typ av projektering för projekten. Det kommer både bli projekt inom nyproduktion och renoveringar, mycket av jobbet kommer att utföras på kontoret men det kan även bli besök ute på projekten. Under en inledande period finns din mentor nära till hands men med tiden är arbetet väldigt fritt.

Din profil

Som VVS-Ingenjör hos vår kund kommer du vara en viktig del i ett mindre team där det är viktigt med driv, ansvarstagande och öppen kommunikation. Du ska vara hungrig på att lära dig och vilja utvecklas såväl med teamet som individuellt.

Skallkrav:
  • Kunskap inom CAD
  • Relevant utbildning, ex. Byggnadsingenjör / Väg och vatten ingenjör / YH inom VVS
  • Svenska och Engelska i tal och skrift
  • Körkort B
Meriterande:
  • Erfarenhet inom liknande arbete, ex. praktik eller LIA.
  • Erfarenhet av arbete som VVS-montör
Villkor

Startdatum: November
Placeringsort: Karlskrona/Karlshamn
Arbetstider: 08.00-17.00 med möjlighet till flex.
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Kontaktperson Klara Larsson
Telefon 0722094192
Område Karlskrona
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 maj 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. De har sin bas i Europa men affärer och kunder finns över hela världen. Företaget erbjuder ett brett utbud av specialister och kompetenser som tillsammans skapar ett kraftfullt verktyg i omvandlingen av städer och landskap. Detta är en attraktiv arbetsgivare som förespråkar vidareutveckling, mångfald och kreativitet. På kontoret i Karlskrona jobbar de främst med fastigheter. Stämningen är god och lokalerna - både i Karlshamn och Karlskrona - är nya och fräscha.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.