Junior IT-konsult till marknadsledande företag

Junior IT-konsult till marknadsledande företag

Har du ett gediget intresse för IT och service? Är du öppen och engagerad, och vill arbeta på ett globalt företag med goda utvecklingsmöjligheter? Passa då på att söka tjänsten som junior IT-konsult redan idag! För den här tjänsten lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Dina arbetsuppgifter

Rollen som junior IT-konsult innefattar allt från hantering av vanliga problem till exempel klientoperativsystem och standardapplikationer till infrastruktur, ex Sharepoint. Inkommande ärenden hanterar du via ärendehanteringssystemet (Activedirectory), samt mail och telefon. Om kunds dator, kringutrustning, nätverkskomponent, hårdvara eller mjukvara inte fungerar som förväntat ger du som junior-IT konsult support på plats genom att felsöka och åtgärda dessa problem. Därtill kommer du även att få hjälpa till med de problem som kan uppstå med mötesrum. Du får här chansen att bli del av ett företag där man ser långsiktigt på din utveckling, och efter denna tjänst finns många vägar att gå.

Din profil

För att passa in i rollen som junior IT-konsult så ser vi att du har gått en gymnasialutbildning eller vidareutbildning inom IT/Teknik, samt har ett stort intresse av IT och datorer. När dina nära och kära har problem är det dig de söker sig till - inte bara på grund av din tekniska kunnighet, utan även på grund av ditt engagerade och trevliga sätt. För att trivas inom företaget är du en lagspelare som hjälps åt - du har lätt för att samarbeta och tar stort personligt ansvar. Du har god social kompetens, och förstår att en lyckad service-upplevelse handlar lika mycket om ett trivsamt bemötande som att finna en lösning på det tekniska problemet. Du håller en hög servicenivå genom att använda dig av din goda kommunikativa och pedagogiska förmåga.

Skallkrav:
  • Gymnasiekompetens med IT inriktning alt. vidareutbildning inom Data/IT eller erfarenhet.
  • Svenska och Engelska i tal o skrift
  • Förstå hur en dator är uppbyggd och fungerar
  • Körkort och tillgång till bil
Meriterande:
  • Tidigare erfarenhet av IT-support
  • Erfarenhet av mötesrum
Villkor

Arbetstid: 8-17
Omfattning: Tillsvidare
Tjänstgöringsort: Karlskrona
Startdatum: Omgående

Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Kontaktperson Klara Larsson
Telefon 0722094192
Område Karlskrona
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en gigant inom IT, med ca. 7000 medarbetare. Som marknadsledande i Norden och Baltikum, tredje störst i Europa, och på plats i sju länder ligger företaget i framkant som leverantör av IT-infrastruktur. Företaget erbjuder ett heltäckande produkter och tjänster, och hjälper dig med hela kedjan - från design, utveckling och produktförsörjning till funktion och underhåll. Genom att skapa IT-infrastruktur i världsklass lägger de grunden till ett smartare och mer innovativt Sverige.

Centralt för verksamheten är värderingar - här uppmuntras engagemang och långsiktighet, och företagskulturen är god.
Som junior IT-konsult hos vår kund har du fantastiskt goda utvecklingsmöjligheter, då de har en lång tradition av att ta till vara på junior kompetens. Genom interna karriärsprogram där konsulter själva får välja inriktning har du många vägar att gå: "duktiga specialister är svåra att hitta - vi skapar dem själva". Mer information om kundföretaget ges ut vid en eventuell intervju.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.