Javautvecklare inom telekomindustrin sökes!

Javautvecklare inom telekomindustrin sökes!

Vår kund har just nu många spännande uppdrag och medarbetarna har fullt upp! Just nu söker vi för kunds räkning en junior utvecklare inom Java som vill jobba som konsult hos företagets slutkund inom telekomindustrin.

Ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer få möjlighet att arbeta i spännande, utmanande och intressanta uppdrag och miljöer. För just detta uppdrag söker vi en person som vill arbeta med:
  • utveckling främst i Java
  • JavaScript
  • .Net
Din profil

Vi tror att du är en person med ett stort intresse för teknik som du på ett inspirerande sätt kan förmedla till andra. Du tycker om att arbeta tillsammans med kollegor och kunder för att lösa problem och nå uppsatta mål. Du har en mycket god förmåga till samspel med andra och ser ett tydligt värde i att utveckla dina personliga kvalitéer. Som person är du driven, pedagogisk och förtroendeingivande.

Formella krav:
  • Civil- eller högskoleingenjör inom Data alt. Kandidat/ YH-utbildning med relevanta praktikplatser.
  • Ett till två års erfarenhet av liknande arbete
  • God kunskap i Java
  • Tekniskt intresse
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
- Kunskap i exempelvis JavaScript, .Net, React Native eller Node.JS

Villkor

Ort: Karlskrona
Omfattning: Heltid
Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Urval: Sker löpande, så var snabb in med din ansökan!
Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 okt (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett nytänkande IT-konsultföretag som jobbar med att skapa enkla, innovativa, högteknologiska lösningar som förenklar människors liv. Vår kund är mycket duktig på att ta hand om sin personal genom att få alla att känna sig lika värda och ta tillvara på allas idéer. Företaget präglas av en positiv attityd med engagemang och glädje. Som systemutvecklare hos vår kund kommer du att få stor möjlighet att utvecklas med hjälp av erfarna kollegor, kurser och en personlig utvecklingsplan. Det går bra för företaget och de befinner sig i en stark tillväxtfas, därför söker de nu fler medarbetare till sitt kontor i Karlskrona.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.