Brinner du för att utveckla människor i en teknisk utmanande miljö för att skapa engagerade medarbetare som hjälper våra kunder på bästa möjliga sätt? Då kan du vara den vi söker!

Vi söker nu en operativ Servicechef till vår verkstad i Karlskrona där du får representera ett av världens starkaste varumärken där stolta, glada och krävande kunder är en del av din vardag.

Om Finnvedens Lastvagnar

Finnvedens Lastvagnar är Sveriges största privata återförsäljare av Volvo Lastvagnar, med verksamhet på 20 anläggningar i Småland, Blekinge, Skåne, Västergötland och Värmland. Företaget bedriver försäljning av Volvo Lastvagnar, service av lastvagnar och bussar, försäljning av reservdelar samt tillhandahåller tilläggstjänster så som finansiering, hyrlast och serviceavtal. Bolaget omsätter ca 1,3 miljarder kronor och har ca 350 anställda. Finnvedens Lastvagnar ingår i Liljedahl Group som omsätter cirka 12 miljarder kronor och har drygt 1 400 anställda.

Hos oss får du en anställning i ett tryggt och stabilt familjeföretag med ett starkt varumärke, offensiv tillväxtstrategi, framåtanda och snabba beslutsvägar. Vi är en arbetsgivare med ett starkt medarbetarperspektiv som alltid vill bli bättre än vad vi var igår.

Läs mer på www.finnvedenslast.se.


Arbetsuppgifter

Som Servicechef kommer du tillsammans med din personal att driva vår serviceverkstad som idag består av tre mekaniker och en reservdelsman. I din roll säkerställer du driften av verkstaden och du leder och fördelar arbetet, tar emot kunder men det ingår även en del administration så som fakturering. Du ansvarar för ditt team med syfte att utveckla medarbetarna, i det ingår utvecklingssamtal, regelbunden feedback samt lönesättning och rekrytering. Du har budget- och resultatansvar samt fullt personalansvar för ditt team.

Rollen kräver sin insats av engagemang och handlingskraft men ger också mångfalt tillbaka av personlig utveckling och positiva erfarenheter. Vi erbjuder ett uppdrag i ett tryggt och stabilt familjeföretag med ett starkt varumärke, offensiv tillväxtstrategi, framåtanda och snabba beslutsvägar. Hos oss värdesätter vi ett entreprenöriellt förhållningssätt och ger dig utrymme att tillsammans med ditt team hitta vägarna framåt.

Vår ambition är att ligga i den absoluta framkanten av Volvos servicenätverk, och vi söker dig med rätt driv för att ta vara på det vi redan idag gör mycket bra samt vidareutveckla verksamheten och vårt servicekoncept.

Vem är du?

Du har med dig erfarenhet av ledarskap på operativ nivå och vet hur du ska bygga team samt omsätta handlingsplaner i praktiken. Det är en fördel att ha god kännedom om branschen och eftermarknadsledet men det viktiga är att du har det som krävs för att utveckla affären, leda människor i förändring och vet hur du bygger starka relationer inom och utom organisationen.

Vi tar för givet att du behärskar svenska i tal och skrift och känner dig bekväm med att använda din engelska om så krävs. Du har goda kunskaper i MS Office och är en van systemanvändare. B-körkort är ett krav, C-behörighet är meriterande.

Omfattning: Heltid med direkt anställning hos Finnvedens Lastvagnar

Arbetstid: mån-fre 07-16

Tjänstgöringsort: Karlskrona

Finnvedens Lastvagnar samarbetar i denna Rekrytering med OnePartnerGroup. Sista ansökningsdag är den 5 juni 2021. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sanna Olsson på sanna.olsson@onepartnergroup.se eller 0733-948473.
Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 5 juni 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se