Servicetekniker till Fazer Food Services Vendingorganisation i Syd

Servicetekniker till Fazer Food Services Vendingorganisation i Syd

Vi skapar smakupplevelser!

Ditt jobb för att skapa smaksensation på Fazer
Vi söker en ansvarstagande och driven servicetekniker som brinner för att arbeta nära kunden och för att alltid leverera bästa service. Som servicetekniker arbetar du med installationer av kaffe, vatten- och varuautomater, felanmälningar, service och daglig skötsel av maskiner samt leverans av varor. Förutom teknikansvaret kommer du att ansvara för beställningar av produkter och ansvara för lager. Som servicetekniker arbetar du även med inventering av reservdelar och automater.Avrapportering sker i datasystemet Winserv. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med arbetstid förlagd under dagtid, måndag till fredag. Tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse. Du kommer att ha din placering i Karlskrona och kommer att utgå därifrån, men din arbetsplats kommer att vara i södra Sverige.

Vad vi önskar av dig
Du har dokumenterad erfarenhet eller utbildning inom elektronik och mekanik samt flera års erfarenhet av att arbeta som servicetekniker. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med service av kaffemaskiner. Vi söker dig som är ansvarstagande och van vid att arbeta självständigt. Vi ser att du är noggrann, stresstålig och sätter kunden i fokus samt har ett strukturerat och metodiskt arbetssätt. För att vara lämplig för rollen som servicetekniker har du god datavana och b-körkort. Du talar och skriver flytande svenska.

Om Fazer Food Services Vendingverksamhet
Fazer Food Services har ett brett utbud av det som i branschen kallas för Vending. Det innebär att vi genom vår vendingservice kan leverera ett varierande urval av mat och dryck som alltid finns tillgängligt på en arbetsplats genom en automat. Inom Vending arbetar vi med att serva våra kunder med kaffe, vatten och varuautomater. Vi är rikstäckande och har kontor och kunder runt om i Sverige. Automater som finns i vår maskinpark är Animo, Wittenborg och Melitta.

Vad Fazer erbjuder dig
En spännande nyckelroll i ett familjeägt företag som tänker långsiktigt och strategiskt vilket ger möjligheten att vara med och påverka. Du erbjuds även att utveckla dig själv samtidigt som du har möjligheten att utveckla dina medarbetare. Alla som arbetar på Fazer har möjlighet att ta del av vårt gedigna utbildningsprogram. Vissa utbildningar är obligatoriska medan andra kan väljas efter behov eller intresse.

Ansök till Fazer och ta del av våra smakuppdrag
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig gruppchef Niklas Sköld på telefon: 073- 083 97 97. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2019-11-30
Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fazer.se
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Närhelst någon tar sig tid att njuta av våra produkter eller tjänster, känner och upplever de den kärlek och omsorg vi adderar till allt vi gör. Vår mission - Mat med mening - förverkligas av 15 000 medarbetare runtom på våra många hållbara och innovativa verksamheter. Vi har expanderat från våra nordiska rötter till att bli ett internationellt företag och vi är redo för att fortsatta växa globalt. Om du delar vår passion, kommer du att hitta ditt perfekta jobb hos oss.

Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Tastory och det nya varumärket Fazer Food & Co med flera. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.

Vi skapar smakupplevelser