FMV söker Verifierings- och Valideringsansvarig inom området marina system

FMV söker Verifierings- och Valideringsansvarig inom området marina system

Nu har du chansen att påverka.

Har du erfarenhet av verifierings och valideringsverksamhet? Har du förmåga att samarbeta med andra på ett lyhört och smidigt sätt? Är du strukturerad? Har du några års erfarenhet av att jobba i projekt? Har du kanske dessutom en projektledarutbildning eller varit verksam ombord på fartyg? Då är detta en spännande utmaning för dig!

Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du att ha möjlighet att förena det professionella och det privata.

FMV Test och Evaluering (FMV T&E) utgör ett av FMV:s verksamhetsområden. FMV T&E:s verksamhet omfattar en leverantörsoberoende validering och verifiering (VoV) av de produkter FMV levererar till Försvarsmakten, samt även för produkter och tjänster som levereras till externa kunder i Sverige och internationellt. Verksamheten genomförs vid provplatser lokaliserade i Vidsel, Karlsborg, Skövde, Linköping, Karlskrona och Enköping.

T&E Marin sammanhåller verifiering och validering inom det marina området. Som VoVA är du sammanhållande för VoV-arbetet vid nybyggnad eller modifiering av marinens projekt. Du kommer i din roll som VoVA att bli en viktig länk för lyckade FMV-leveranser.

Ditt arbete som Verifierings- och Valideringsansvarig inom marina system
Som Verifierings- och Valideringsansvarig (VoVA) arbetar du med tekniska projekt som ligger i teknikens framkant. Som VoVA stödjer du utsedd projektledare (PL) med din kompetens inom VoV. I VoVA-rollen ansvarar du för arbetsuppgifter som kravställning samt planering, genomförande och analys efter genomförda VoV-aktiviteter.

Dina arbetsuppgifter består främst av
  • Kravställa det systematiska VoV-arbetet genom framtagning av planer och styrdokument för verifiering och validering, såsom VoV-planer och underlag till projektets VåS
  • Planera, genomföra, följa upp och rapportera verifierings och valideringsaktiviteter, bland annat genom VoV-rapporter
  • Vid behov projektleda i rollen som projektledare/delprojektledare för VoV-verksamhet.
  • I övrigt bistå inom FMV verksamhetsområde enligt chefs direktiv
Våra förväntningar på dig
Som person är du utåtriktad, lyhörd och tycker om att lösa utmaningar ihop med andra, samtidigt som du har integritet och är strukturerad.
Du har en akademisk utbildning (lägst högskoleingenjörsexamen) med relevant inriktning, eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt.
Du har god kunskap om systematik och metoder för verifiering och validering och du är van att jobba i projektform.

Du har god datorvana i de vanligt förekommande kontorsprogramvarorna och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i tal såväl som i skrift. Du innehar körkort (B).

Meriterande är om du har erfarenhet av marin operativ verksamhet eller har utbildning och erfarenhet som projektledare. Dessutom är det meriterande om du har ett gediget kontaktnät inom FMV eller Försvarsmakten, primärt då inom det marina området. Vidare ser vi det som en fördel om du sedan tidigare har erfarenhet av att arbeta inom eller gentemot FMV-projekt.

Du har väl grundade värderingar. Du tar ansvar för dig själv och andra och i din uppgift är du strukturerad och målmedveten.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du skall passa in i arbetsgruppen.

Resor är en naturlig och vanligt förekommande del av arbetet, främst inom Sverige.

Låter det intressant?
Du söker tjänsten via FMV:s hemsida http://fmv.se/sv/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb/ genom att skicka in din ansökan med CV och betyg. Våra fackliga företrädare är Stefan Hållander SACO, Lars Emilsson Försvarsförbundet, Peter Andersson SEKO, Peter Wallgren OF. Alla nås på telefon 08-782 4000 (FMV:s Växel).

Vid frågor ber vi dig kontakta Anders Holst, chef T&E Marin, på telefon 0706 947495

Sista ansökningsdag är 2018-06-01.

Varmt välkommen med din ansökan!

FMV hjälper till att försvara Sverige. Vi levererar materiel och tjänster till Sveriges försvar och att arbeta här är att utföra ett viktigt samhällsuppdrag. Vi finns över hela landet och erbjuder trygga anställningar, eget ansvar och stora möjligheter till kompetensutveckling. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning. FMV krigsplacerar anställda utifrån totalförsvarets behov. Vi tillämpar även provanställning. Läs mer på www.fmv.se
Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fmv.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Försvarets materielverk, FMV hjälper till att försvara Sverige. FMV är en civil myndighet och vår uppgift är att leverera försvarslogistik till vår viktigaste partner Försvarsmakten. I samarbete utformar och förser vi försvaret med försvarsmateriel och tjänster. Målet är effektiv försvarslogistik - när och där den behövs. Läs gärna mer på www.fmv.se