Förrådspersonal till Logistikenheten vid Marinbasen

Förrådspersonal till Logistikenheten vid Marinbasen

Vi söker nu förrådspersonal med inriktning mot avrop/inköp på Försörningsavdelningen i Karlskrona och hoppas att du vill söka till oss och bli vår nya kollega. Hos oss får du ett varierande och spännande arbete i inspirerande miljöer med möjlighet till friskvård på arbetstid. Befattningen är civil.

Om enheten
Försörjningsavdelningen tillhör Logistikenheten som planerar, bereder, genomför och följer upp all materielförsörjning och teknisk tjänst för samtliga förband inom Garnisonen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Det övergripande arbetet innebär att jobba med avrop/inköp. Du kommer hantera inköp efter upphandlade avtal utifrån verksamhetens behov avseende förnödenheter och tjänster. Detta innebär att du har en hel del kontakt med våra interna och externa kunder.

Det mesta av vår vardag handlar om att se till att vår kärnverksamhet, förnödenhetsförsörjning, fungerar och för det använder vi oss av systemstöd i SAP miljö. Detta medför att god datakunskap inte bara är en fördel utan ett krav hos oss.

Kvalifikationer
  • 3-årig gymnasieutbildning eller motsvarande kunskaper som av arbetsgivaren bedöms som likvärdigt
  • Goda Datakunskaper
  • Körkortsbehörighet *B
  • Tidigare erfarenheter inom förrådshållning och/eller logistik
Meriterande
  • Tidigare erfarenhet av avrop/inköp eller motsvarande arbetsuppgifter
  • Goda kunskaper i Försvarsmaktens materielprocesser
  • Goda kunskaper i Försvarsmaktens redovisningssystem LIFT/PRIO.
Personliga egenskaper
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, god samarbetsförmåga, god social förmåga, flexibilitet, noggrannhet samt förmåga att kunna arbeta i grupp och självständigt. Din fysiska förmåga och hälsa är viktig för oss i ditt kommande arbete, varför vi kommer att använda detta i vårt urvalsarbete/kriterier.

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

Övrigt
Anställningsform: Tillsvidareanställning, med 6 månaders provanställning, civil befattning
Sysselsättningsgrad: Heltid
Arbetsort: Karlskrona

För upplysningar om befattningen kontakta:
Avdelningschef, Thommy Mathisson mobil tel: 0732-446446

För information om rekryteringsprocessen kontakta:
HR-Generalist, Tove Dahlquist Tel: 073-2025451.

Fackliga företrädare:
OFR/O Urban Nyman 0455-85000
OFR/S Jan Wasberg 0455-85000
SACO Birgitta Strauss 0455-85000
SEKO Jan-Anders Nilsson 0457-471000.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2021-04-18. Din ansökan ska innehålla CV och ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning samt anger löneanspråk.
Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Marinbasens övergripande uppgift är att stödja de marina förbanden med bland annat logistik i form av transporter, basering, bevakning och sjukvård, både hemma och utomlands. Marinbasen har sitt huvudsäte i Karlskrona, men bedriver verksamhet där behov finns, exempelvis i Berga/Muskö, söder om Stockholm och i Göteborg. Andra stora uppgifter för Marinbasen är övervakning av Sveriges 2700 km långa kust med territorialhav.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll Transport & Logistik, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.forsvarsmakten.se/sv/
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (1 dag kvar)