Förrådspersonal till Logistikenheten vid Marinbasen

Förrådspersonal till Logistikenheten vid Marinbasen

Befattningen erbjuder
Vill du ha ett spännande och utvecklande arbete samt vara med och påverka en organisation i inspirerande miljöer?
Vi söker nu två nya kollegor som Förrådsman på Försörningsavdelningen i Karlskrona och hoppas att du vill söka till oss.
Om enheten
Försörjningsavdelningen tillhör Logistikenheten som planerar, bereder, genomför och följer upp all Materielförsörjning och Teknisktjänst för samtliga förband inom Garnisonen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Det övergripande arbetet innebär att hantera och jobba med förnödenheter och tjänster till förband, skola/centrums verksamhet inom Försvarsmakten. Detta innebär att du har en hel del kontakt med våra interna och externa kunder.

Det mesta av vår vardag handlar om att se till att vår kärnverksamhet, förnödenhetsförsörjning, fungerar och för att ha koll på detta använder vi oss av systemstöd i SAP miljö. Detta medför att god datakunskap inte bara är en fördel utan ett krav hos oss.

Kvalifikationer
  • 3-årig gymnasieutbildning eller motsvarande kunskaper som av arbetsgivaren bedöms som likvärdigt
  • Goda Datakunskaper
  • Körkortsbehörighet *B
  • Tidigare erfarenheter inom förrådshållning avrop och/eller logistik
Meriterande
  • Truckkort
  • Goda kunskaper i Försvarsmaktens materielprocesser
  • Goda kunskaper i Försvarsmaktens redovisningssystem LIFT/PRIO
  • C eller BE CE körkort
  • ADR utbildning
Personliga egenskaper
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, god samarbetsförmåga, god social förmåga, flexibilitet,nogrannhet samt förmåga att kunna arbeta i grupp och självständigt. Din fysiska förmåga och hälsa är viktig för oss i ditt kommande arbete, varför vi kommer att använda detta i vårt urvalsarbete/kriterier.

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättsvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

Övrigt
Anställningsform: Tillsvidare anställning
Sysselsättningsgrad (hel-deltid): Heltid
Arbetsort: Karlskrona

För upplysningar om befattningen kontakta:
Avdelningschef, Thommy Mathisson mobil tel: 0732-446446

För information om rekryteringsprocessen kontakta:
HR-Generalist, Tove Dahlquist Tel: 073-2025451

Fackliga företrädare:
OFR/O Urban Nyman 0455-85000
OFR/S Jan Wasberg 0455-85000
SACO Birgitta Strauss 0455-85000
SEKO Jan-Anders Nilsson 0457-471000

Sista ansökningsdag
Välkommen med din ansökan senast 2020-10-25. Din ansökan bör innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.
Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Marinbasens övergripande uppgift är att stödja de marina förbanden med bland annat logistik i form av transporter, basering, bevakning och sjukvård, både hemma och utomlands. Marinbasen har sitt huvudsäte i Karlskrona, men bedriver verksamhet där behov finns, exempelvis i Berga/Muskö, söder om Stockholm och i Göteborg. Andra stora uppgifter för Marinbasen är övervakning av Sveriges 2700 km långa kust med territorialhav.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll Transport & Logistik, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.forsvarsmakten.se/sv/
Sista ansökningsdag 25 okt 2020 (4 dagar kvar)