Arkitekt till HEM1

Arkitekt till HEM1

Vill du skapa bostäder som för lång tid framöver kommer att upplevas av många - inte bara av dem som bor i huset? Har du dessutom ett intresse för människor och hus och vill ha ett omväxlande arbete på ett familjärt företag med stark lokal anknytning?

Då är det dig vi söker!

Om Hem1
Hem1 är ett företag med en värdegrund av engagemang, kvalitet och ambassadörskap som står inför en spännande förändringsresa, där vi nu lägger grunden för vårt framtida arbete. Hos oss får du vara en del av denna förändringsresa och få vara med och förverkliga inte bara våra kunders husdrömmar utan även den nya verksamheten.

Hem1 har skapat drömhus åt nöjda kunder i över 20 år. Vi tänker annorlunda när vi bygger hus. Inget hus är det andra likt och de är alla ritade utifrån husdrömmar, byggda i vår egen fabrik med kärlek till äkta hantverk i varje detalj. Genom att erbjuda totalentreprenad, så kan vi ta hand om hela processen åt våra kunder.

Vårt arbete bygger mycket på förtroende mellan kund och Hem1 som vi sedan förvaltar genom att alltid utgå från kundens behov och sätt att leva, intressen och smak när drömhuset växer fram. Vi eftersträvar en nära relation till alla våra kunder. Det är så vi blir personliga och närvarande!

Läs gärna mer på https://www.hem1.se

Arbetsbeskrivning
Som Arkitekt på Hem1 är du med och gör verklighet av kundens husvision. Det är med din kreativa blick, och förmåga att höra vad kunden vill ha, du skapar det allra första steget på resan som tar kunden hela vägen hem.

I din roll skapar du skisser för såväl egendesignade visioner som anpassade typhus. Ditt kunnande ger dig alltid en stark grund till inspirerande idéer oavsett om det är föreställning av områdesframtagning eller som tävlingsbidrag till markanvisningar. Med dig på plats är Hem1 alltid väl representerade som leverantörer av just drömhus.

Du har en nyckelroll i företaget och ditt uppdrag är att ta fram unika husritningar för varje kund. I varje projekt arbetar du tillsammans med ett kundteam. Där har du det arkitektoniska ansvaret för samtliga ritningshandlingar samt hanterar bygglov och kontakten med kommuner. Du är med i processen från första husidé till slutlig handling.

Arkitekten "tyder" era drömmar

När ni väljer Hem1 får ni en egen arkitekt. En arkitekt som ritar utifrån era behov, önskemål, och tomtens förutsättningar. Och det är vad ni vill som styr, inte fabrikens byggprocesser, förbestämda moduler eller standardlösningar som är svåra att ändra på. Vi lyssnar på era idéer, intressen, smak och behov. Allt vägs noga in. Det som började med ett vitt papper blir en husritning på ert nya hem. Förslaget presenteras som ritningar och VR, så att ni kan vandra runt i ert blivande hus.


-text från Hem1:s hemsida

Du som Arkitekt
Du är engagerad, lyssnar till kundens behov och förmedlar trygghet genom kundens husresa. Med din erfarenhet och kunskap har du lätt för att se kundens perspektiv och skapa en verklig bild av deras vision. Att dagligen bygga relationer med kunder, samarbetspartners, och självklart i vårt team, är något du ser som ytterst positivt och självklart.

Du lämnar inget åt slumpen och ditt tränade öga och tankesätt genomsyrar ditt arbete och ger den allra högsta kvalitét i leverans tillsammans med övriga medarbetare i kundteamet.
Nyfikenhet, kreativitet och ett metodiskt arbetssätt efterfrågas. Rollen kräver även en stor dos av flexibilitet och samarbetsförmåga.

Vidare ser vi att du har en högskoleexamen kopplat till området och att du gärna tillgodosett dig några års erfarenhet inom yrket.

I övrigt kräver tjänsten att du innehar B körkort, behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Tjänsten
Heltid, provanställning 6 månader, därefter tillsvidareanställning.
Start omgående enligt överenskommelse.

Ort
Karlskrona

Kontaktuppgifter och ansökan
Ansök med CV och personligt brev. Om du har frågor kring ansökan kan du kontakta Victor Grevstad, 0708 652350, victor@engqvistzimmerman.se
Annika Zimmerman, 0733 60 60 30, annika@engqvistzimmerman.se

Tester kan förekomma i våra rekryteringsprocesser.

Observera att vi pga GDPR inte tar emot ansökningar via mail utan endast via vårt kandidatsystem.

Tidsplan
Vi vill ha din ansökan så fort som möjligt då ansökningar hanteras löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Annika Zimmerman
Telefon 0733 60 60 30
Område Karlskrona
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Arkitekt
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 13 aug 2022 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Att arbeta med människor är en självklarhet för oss. Vi brinner för mötet och relationen.

Vi kommer gilla dig för vi uppskattar personlighet i alla dess former. Vi tror att du även kommer att gilla oss av den anledningen. Vi tycker om möten, att skapa minnen och bygga band. Vi tycker att vi är bra på det och det hoppas vi att du ska märka.

Vi arbetar med rekrytering, search och som HR partner och vi tycker att du ska lära känna oss!

Läs mer om vad vi kan hjälpa er med på:

https://www.engqvistzimmerman....